Wannahaves – Oktober

image

Het internet is een verradelijk plekje, zoveel mooie spullen die je verleiden om ze te kopen. Ook deze maand heb ik weer veel moois gevonden en daarvan mijn 5 favorieten gekozen. Kijk je mee?

sjaal
1. Sjaal €19,95
Het wordt alweer wat frisser buiten en ookal kun je nog prima een zomerjasje dragen is een sjaal toch niet overbodig. Er zijn zoveel prachtige en grote sjaals te vinden en als ik ze allemaal zou aankopen zou ik ruimte tekort hebben. Daarom heb ik er maar eentje uitgekozen, de kleuren vind ik prachtig en ik weet zeker dat deze me lekker warm kan houden in de koude ochtenden.
takkie usb
2. Takkie USB€8,00
Oké, bij deze ga je me niet tegenspreken, daar ben ik zeker van. Hoe schattig is deze USB-stick? Een leuke en ruime (8GB) stick voor in je etui of aan je sleutelbos, eentje die zeker opvalt en dus ook minder kans om hem kwijt te raken. Dat allemaal voor een bescheiden prijsje, ik moet zeggen dat ik bijna alle blijmakers van de Hema hier wel wilde delen ze zijn zo enorm leuk!
katten portemonneetje
3. Katten portemonneetje€12,99
Meow! Deze kon ook niet aan dit rijtje ontbreken! Zelf heb ik een vrij groot en blokkerige portemonnee, een veelste grote eigenlijk. Daarom was ik al een tijdje aan het kijken naar een wat platter modelletje maar alsnog wel eentje die er leuk uitziet natuurlijk! Deze voldoet aan alle eisen, en die kattenoortjes! Die hoeven we toch zeker niet te weerstaan? Wie weet als ik hem in de winkel tegenkom dat ik hem wel meeneem….

vloerkleed 1
vloerkleed 2

4. Vloerkleed€17,95
Ik ben van het “koude-voeten-type” zo’n iemand die vanaf het al maar een klein beetje afkoelt direct met slofjes aan loopt. Hoe kouder het wordt hoe dikker en groter en wolliger de sloffen, heerlijk! Een vloerkleedje werkt natuurlijk ook al heel goed om de voetjes warm te houden, om het koude vinyl een beetje af te dekken en waarom zou je dan niet voor een super leuk kleedje kiezen zoals deze? Niet hoogpolig (omdat dat een gruwelijke hel is om te stofzuigen) maar laagpolig voor gemak. Ik vind hem er super leuk uitzien, vooral ook in de foto waar hij is toegepast in een interieur.
jurk
5. Jurk€19,90
Nu ik de zomerjurkjes alweer aan het opruimen ben wordt het tijd om de herfst collectie wat aan te vullen en dit jurkje zou daar perfect voor zijn.
De donkere kleuren maar toch de bloemenprint, ik zou hem zeker nog wel eens willen passen.

Waar heb jij je oog op laten vallen?

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *