Wannahaves – augustus

image

Het internet zit vol verleidingen die ik als student maar moet zien te weerstaan. Prachtige webshops met de mooiste spulletjes te koop. Helaas kan ik niet alles écht kopen. Maar ze delen met jullie mag toch wel?

9200000027104408

1. Chromecast
We hebben geen tv aansluiting op ons kot. Dus we hebben er een pc op aangesloten zodat we wat series kunnen streamen en een film kunnen downloaden. Maar dit is toch niet helemaal ideaal. De pc in kwestie staat dan een partij te horren en te steunen en dat baart me toch wel zorgen. En een chromecast zou een grote verbetering kunnen brengen en de pc kunnen vervangen. Hopelijk komt Netflix ook snel naar België toe en kunnen we gemakkelijk series en films kijken, lijkt me ideaal! (€37,99)

 

limonadetap-glas-9423205-productzoom_rd-861546635

2. Limonadetap
Deze limonadetap vind ik prachtig, van echt glas met een metalen kraantje. Super mooi maar mega onpraktisch voor op kot, hij past niet eens in mijn kleine koelkastje denk ik. Helaas pindakaas maar wie weet wat de toekomst brengt… Dan zie ik hem al op een tuintafel staan gevuld met homemade ice tea, sangria of water met munt, aardbeien en ijsblokjes natuurlijk! (€7,50)

naamloos

3. Badpak
Oke, ik heb geen perfect bikini lichaam en ik voel me ook echt een stuk meer op mijn gemak in een badpak. Maar dan het liefst wel een mooie natuurlijk, niet zo’n ouwe trienen geval die vaak compleet onflatteus zijn. Het liefst zou ik een badpak vinden zoals Marilyn Monroe (die een beetje betaalbaar is natuurlijk) Of een bikini met een heel hoog broekje. Die vind ik zo gaaf! Maar toen ik deze voorbij zag komen trok hij meteen mijn aandacht, de kleur en het model vind ik echt heel gaaf. Ook is hij heel betaalbaar! (€29,99)

ray-ban-erika-zonnebril-mat-zwart

4. Zonnebril
Een zonnebril, een hele mooie merk zonnebril die wil ik wel. Ik vond deze Ray-Ban Erika en ik geloof dat ik wel een beetje verliefd ben. Ik ben hem nog niet in de winkel tegengekomen en ik heb hem dus ook nog nooit opgehad maar als hij mooi zou zitten wordt het sparen geblazen denk ik. Dan zou het wel pas een zonnebril voor volgend jaar zijn maar goed het is een mooi streven toch? (€109)

CO415A01Y-304@6.1

Bronnen 1,2,3,4,5

5. Sneakers
Een lange tijd geleden heb ik een paar All Stars gehad, het waren hoge witte. Die heb ik compleet kapot gelopen en sindsdien heb ik enkel nog een paar nepperts gehad. Maar ik zit er alweer een tijdje over te denken om een écht paar aan te schaffen, lage of hoge dat is nog een twijfelpunt maar ik ben vrij zeker dat ze deze kleur moeten hebben.  (€59,95)

En dat waren ze! Ik zou nog wel even door kunnen gaan met mijn lijstje maar deze hadden toch wel echt mijn voorkeur. Het zijn niet de meest prijzige spulletjes maar dat is ook wel het leukst. Het zijn dingen waar je voor kunt sparen en doelen voor kan stellen. Alhoewel het natuurlijk soms ook leuk is om te dromen over écht dure items… hmm, misschien leuk voor de volgende wannahaves. 🙂

Welke dingen zou jij willen kopen als je iets meer budget had?

Xx Caroline

4 thoughts on “Wannahaves – augustus

 1. Annelies schreef:

  Coole blog!!! En leuk lijstje dit soort lijstjes lees ik graag want krijg weer ideeën van XD zoals die zonnebril daar wil ik ook wel voor gaan sparen

  • Caroline schreef:

   Dankjewel! En goed om te horen, dan houd ik dit soort artikeltjes erbij 😉 Die zonnebril vond ik ook echt tof! Ik ga ook maar een spaarpotje opzij zetten voor al het leuks dat ik steeds tegenkom. 😀

 2. Sarah's Kitchen schreef:

  Hey Caroline! Super leuke blog heb je!
  Geef mij ook maar zo’n limonadetap 😮
  En die kleur All Stars is echt heel mooi 😀
  Trouwens, papa en ik wachten ook op Netflix 😉 Hopelijk zijn ze snel hier want dat zou echt heel erg handig zijn!
  xxx

  • Caroline schreef:

   Dankjewel Sarah! 😀
   Ik zit ook echt met smart te wachten op Netflix hopelijk schieten ze een beetje op! Al had ik wel gelezen dat ze in september in België zouden beginnen, dus hopelijk horen we er snel meer over 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *