Review & Winactie – Retro bluetoothspeaker

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hello there! Heb je de titel goed gelezen? Ja? Ik had het beloofd en ik kom mijn beloftes na, een winactie voor mijn lieve lezers. Maar voor we daar verder op in gaan wil ik jullie eerst deze beauty van een bluetoothspeaker laten zien. Lees snel verder!

Zoals je misschien weet houd ik wel van een beetje retro op zijn tijd, ik heb een aantal retro jurken in mijn kast hangen en ga graag dansen bij Radio Modern. Nu heb ik laatst in al mijn enthousiasme ook een aantal LP’s aangeschaft alhoewel ik nu nog geen platenspeler tot mijn beschikking heb…. what’s a girl to do. 😀

Toen ik in contact kwam met telefoonhoesjestore.nl mocht ik bij hun een product uitkiezen waar ik helemaal happy van werd. Dat is deze beauty van een bluetooth speaker geworden. Als het dan toch hip en modern moet, dan toch maar in een retro jasje 😉

Nog geen dag na bestelling stond de pakketbezorger op de stoep met het pakketje, goede service! Het doosje deed me even twijfelen, zou hier een pareltje in schuilen of iets van malafide kwaliteit? Ik haalde de luidspreker eruit en het zag er heel tof uit maar wiebelde langs alle kanten.

Even alle elementjes goed op elkaar schroeven, en hij was terug stabiel! Daar stond hij dan te shinen, ready to go! Hij koppelt razendsnel met de bluetooth en de geluidskwaliteit is echt verbazingwekkend goed! (ook goedgekeurd door de kritische oren van mijn vriend, zus, vader en moeder)

Toch heb ik wel een kritiekpuntje, dat is namelijk wanneer je de speaker aanzet er een éxtreem sassy Amerikaanse vrouwenstem: ”Bluetooth Mode” zegt, waar mijn haar iedere keer opnieuw recht van overeind gaat staan. Tenenkrommend! :p

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je kunt de speaker 360 graden draaien voor de juiste akoestiek in iedere ruimte. Ook kun je een micro SD geheugenkaartje invoeren en je muziek direct afspelen. Je kunt hem opladen met een gewoon telefoonkabeltje (microUSB) en de batterij zorgt al zeker voor 5 á 6 uur luisterplezier. Je kunt trouwens ook skypen en bellen wanneer je je telefoon aan de bluetooth verbindt. want het kleine rode rondje in het midden functioneert ook als microfoon. Ik ben echt enorm blij met het speakertje, hij is al veel gebruikt geweest hier in huis en heeft me nog niet teleurgesteld.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de webshop van telefoonhoesjestore.nl zijn natuurlijk, zoals de naam het al zegt, voornamelijk telefoonhoesjes te vinden maar ook accessoires, speakers en kabels. Zeker eens het bekijken waard! Vooral degenen die op zoek zijn naar hoesjes voor de Iphone 6 of de Samsung Galaxy S7 kunnen hier hun hart ophalen. Ik had al spijt dat ik een mobiele telefoon heb waar amper hoesjes voor te krijgen zijn. Gelukkig zijn hun accesoires ook zeker de moeite.

De winactie
Ik mag van www.telefoonhoesjestore.nl €15,- shoptegoed weggeven aan één van mijn lieve lezers! Daarmee mag jíj iets uitzoeken waar je blij van wordt! Wat moet je doen om kans te maken op het shoptegoed? 2 dingen:

 1. Laat een reactie achter onder deze blogpost
 2. Volg Makenice op facebook, zo blijf je steeds op de hoogte van nieuwe artikels en acties!

De winnaar van het shoptegoed wordt 5 december bekend gemaakt (jaja, ik ga de Sinterklaas uithangen!) 😀

 

 

Xx

Caroline

4 thoughts on “Review & Winactie – Retro bluetoothspeaker

 1. Kim schreef:

  Hey,

  Vond het wel een leuke beschrijving van u toestel en na het lezen dacht ik echt zo een ding is superhandig had er nog niet meteen van gehoord, maar is wel leuk hebbeding 🙂

  Groetjes,

  Kim

 2. Anita H. schreef:

  Zo’n shoptegoed komt natuurlijk altijd prisma van pas. Een powerbank kan ik bijvoorbeeld goed gebruiken. Ik waag dus graag een kans.

 3. Jolanda schreef:

  Oh wat een gaaf ding! Wat handig dat ie ook een microfoon heeft. Ik zou het tegoed graag gebruiken voor een leuk hebbeding cadeautje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *