Review – Maggi aardappelvariatie cupcakes

image

Als ik zeg: aardappelcupcakes… wat denk je dan? Tja, ik wist eigenlijk ook niet echt wat ik ervan moest verwachten. Reden genoeg om het eens uit te proberen, niet? Ben jij ook benieuwd? Lees dan snel verder!

2 zelf toevoegen

Wat je nog zelf moet toevoegen:

– 250 ml halfvolle melk
– 2 eieren
– vulling naar keuze
(ik heb gekozen voor paprika en uitgebakken spekjes)

3 wat heb je nodig

Het is een super-easy pakketje, het enige wat je doet ik de eitjes klutsen, daar de melk bij. Dan de mix en vulling naar keuze.
Daarna kan het in de vormpjes worden gedaan en de oven in. Na 20 – 25 minuutjes waren ze klaar. Veel makkelijker kan niet, toch?

4 in vorm

Op de verpakking staat dat de cupcakes het best gemaakt kunnen worden in een siliconen vorm maar die heb ik niet. Dus ik heb gewoon papieren vormpjes gebruikt. Dit was absoluut geen succes. Iets om rekening mee te houden want de vormpjes lieten niet meer los dus moesten we ze uit het vormpje eten. Dus als je een siliconen vorm in huis hebt, gebruik hem zeker!

5 klaar

En dan, misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van deze review: de smaak.
Ik vond het best lekker, maar als ik heeeel eerlijk ben niet: WOUW! het was wel heel erg naturel. Dus het smaakte eigenlijk gewoon naar gebakken aardappelpuree. Ik denk dat als je er tijdens het mixen nog wat kruiden door gooit het een stuk smaakvoller zal zijn.

(Maggi Aardappelvariatie cupcakes koop je in de meeste supermarkten voor 1,39)

Gaan jullie ze ook eens uitproberen of hebben jullie ze al eens uitgeprobeerd? yay or nay?

Xx Caroline

6 thoughts on “Review – Maggi aardappelvariatie cupcakes

  • Caroline schreef:

   Ja, inderdaad maar ik denk dat als je wat extra kruiden toevoegt dat ze wat meer smaak zullen hebben. 😀 Ze zien er inderdaad wel heel leuk uit, als échte cakejes!

 1. Curly Creative schreef:

  Hoihoi,

  Ik heb ze laatst ook gemaakt en gooide er lente uitjes en paprika doorheen. Is idd eigenlijk gewoon gebakken aardappelpuree, maar dat idee van die kruiden is wel een goede denk ik.

  Zo’n siliconenvorm heb ik ook en kocht ik bij de Xenos werkt erg fijn. De volgende dag had ik nog wat cupcakes over en sneed ik ze doormidden en belegde ik ze met gerookte zalm als lunch.. mmmmm

  Liefs

  • Caroline schreef:

   Ooooh, dat broodje zalm klinkt héél goed! 😀
   Ook goed om te horen dat ze met een siliconenvorm wel veel beter los komen. Dan is dat dus de absolute aanrader bij deze mix want in een papieren vormpje was helaas niet echt succesvol 😉 Misschien moet ik er ook maar eens eentje gaan aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *