Review – Made By Me – armbanden knopen

image

Soms zie je wel eens iets liggen waarvan je denkt: dat wil ik proberen! Dat had ik met dit pakketje. Ben je benieuwd of dit pakketje een beetje de moeite is en hoe mijn armbandjes zijn geworden? Lees dan snel verder!

1 inhoud

Wat erin zit:
– Een blad met gebruiksaanwijzingen
– 3 zakjes met daarin de benodigdheden voor de armbandjes apart.
– 1 zakje met bedeltjes

Wat je nog extra nodig hebt:
– Een tangetje (liefst een klein knijptangetje)
– Supersterke lijm (ik heb een soort multikit gebruikt)
– Een schaar

armband 1

Het eerste armbandje – Deze zet je vast met draadklemmetjes, super handig! het vlechten ging relatief snel maar bij het dragen schoten vrij snel de touwtjes van de bolletjes af. Ik had trouwens niet alle kralen nodig die geleverd waren, dan was hij veel te groot geworden.

armband 2

Het tweede armbandje – Een heel leuk bandje om te maken en misschien ook wel mijn favoriete van de 3. Hierbij is het essentieel dat je de draden goed in het hulsje lijmt. Als ze niet goed vast zitten gaat het heel lastig worden om het bandje te knopen.

armband 3

Het derde armbandje – Ook een heel leuk bandje maar wederom goed lijmen! Het had geweldig geweest als ze goede lijm bij dit setje hadden bijgeleverd want het is nog best zoeken naar een goed houdende lijm.

1 oeps!

Het was jammer dat een van de strengetjes wat bolletjes miste. Het valt ook best hard op bij dat armbandje waarin ze missen. Stiekem ik vind dat je daar nu niet zo’n groot probleem van mag maken omdat het zo’n voordelig pakket was maar toch vermeld ik het even. 😉

1 klaar

Klaar! Het maken van de bandjes was zo gepiept, in een middag had ik de set klaar. Ze zitten goed, de slotjes zijn stevig en de set staat heel leuk bij elkaar. Ik heb ze meteen omgehouden en er zelfs al complimentjes over gehad. Yay! 😀 Ik heb trouwens de bijgeleverde bedeltjes niet toegevoegd, ik vond de bandjes zo al leuk genoeg. Wie weet komen de bedels bij een volgende DIY nog van pas.

1 achterkantjes

Ik ben super blij met het eindresultaat en dat voor zo’n klein prijsje! De pakketjes waren super volledig en er zat een duidelijke uitleg met foto’s bij. Er waren nog veel meer kleuren waaronder hard roze en blauw. (De set is gekocht bij de Action voor €1,99)

Ik vind het een aanrader, wat vinden jullie ervan?

Xx Caroline

5 thoughts on “Review – Made By Me – armbanden knopen

  1. Karen schreef:

    Hoi,
    Toevallig de werkbeschrijving nog bij de hand?
    Ik heb het setje gekocht maar helaas, de werkbeschrijving was uit het pakketje verdwenen toen ik het in de winkel kocht. Ik heb het pas thuis opgemerkt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *