Review – DecoTime Maak je eigen kersthangers

image

Kerst is al om de hoek! Tijd om de versiering op te hangen en uit te stallen. Wat is er nu leuker dan zelf een paar van die versieringen te maken? Ik ben aan de slag gegaan met deze set om vilten hangers te maken. Of het gelukt is? Kijk snel verder.

achter met inhoud1

Wat er in de doos zit:
– 5 pakketjes met daarin voorgeknipte stukjes vilt, borduurgaren en schuimvulling in de juiste vorm. Ook zitten er nog knoopjes of kralen bij als die bij de hanger horen.
Kortom: super praktische, netjes verpakte setjes waar alles bij elkaar zit. Ready to go!
Ook zit er nog een extra naaldje bij zodat je eigenlijk alleen een schaar nodig hebt om het borduurgaren af te knippen.

11

Ik begon met het maken van dit hartje. Wรกt is dit leuk om te doen zeg! Binnen een uurtje was hij klaar. Ik was helemaal gemotiveerd om door te gaan maar bij het volgende pakketje bleek het lint zo enorm gekreukt te zijn dat ik ze eerst moest gaan strijken… hmmpf.

21

De bijgevoegde handleiding is trouwens heel duidelijk. Er staat goede uitleg over de verschillende steken, eenmaal dat je de smaak te pakken hebt is de handleiding bijna niet meer nodig.

31

Deze kerstboom vind ik wat minder, misschien omdat het zoveel rood is. Ik ga hem alsnog ophangen hoor, ben trots op ieder hangertje. Per hangertje ging het ook steeds iets sneller om ze in elkaar te zetten.

41

Rudolph! Hier ging iets fout bij, het gewei hoort namelijk achter zijn kopje te zitten. Maar dit moest gelijmd worden. Ik gebruikte hier secondelijm voor, maar dat werkte helaas niet en lekte ook door het vilt waardoor het helemaal wit werd. Daarom heb ik de volgorde moeten veranderen, met gewone knutsellijm ging het trouwens prima!

51

De set kost โ‚ฌ2,49 en is van de Action. Ik heb absoluut geen spijt van deze aankoop. Het is een kleine investering van tijd maar ik vond het onwijs leuk om ze te maken en deze 5 hangen nu heel gezellig in de kamer.

Heb jij deze kerst ook zelfgemaakte versieringen in huis?

Xx Caroline

4 thoughts on “Review – DecoTime Maak je eigen kersthangers

  1. Curly Creative schreef:

    Leuk gedaan!! Ik maakte vorig jaar DIY pakketjes om zelf kersthangers van vilt te maken voor in je huis of boom. Dit jaar hangt er niets in huis ivm verhuizing/verbouwing ๐Ÿ˜‰

    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *