Review: De creatieve producten van World of Jet

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben terug! Niet alleen van Finland maar ook terug op de blog, dat betekent dat ik mijn eindwerk ben gaan inleveren en weer een beetje geacclimatiseerd ben… HURRAY! En of dat allemaal niet genoeg is wachtte er een heel tof pakketje op mij bij thuiskomst dat ik vandaag heel graag met jullie wil delen.

Net voordat ik terug kwam uit Finland werd ik benaderd door het bedrijf waar ik een tijdje terug dit artikel voor mocht schrijven.

Ze hadden dit keer weer wat moois voor mij (en jullie) in petto, namelijk de creatieve producten uit de World of Jet collectie. Nu denk je misschien… World of Jet? Maar je gaat de leuke prints zeker wel herkennen, kijk maar eens hier.

Dit keer heeft ze een lijn creatieve producten ontworpen die voor een ZEER schappelijk prijsje bij de Kruidvat te koop zijn. Hieronder laat ik ze aan je zien!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Laten we beginnen met de vogel haakset, dit is de variant in geel maar hij is ook in het blauw verkrijgbaar. Dit geldt trouwens voor alle producten, ze zijn verkrijgbaar in de gele variant met meer vogeltjes en natuur of de blauwe variant met Delfts blauwe bloemen en rode ruitjes. Deze set is super compleet, tot de haaknaald aan toe heb je alles direct bij de hand om aan de slag te gaan. Deze set kost €2,99.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is een set om je eigen armband te borduren, ook bij deze set zit weer een duidelijke handleiding en alle benodigdheden om direct aan de slag te kunnen. Ook zitten er verschillende leuke patronen bij die je op de twee armbanden kunt borduren. De banden hebben trouwens een hele mooie kwaliteit! Een set kost €4,99 en is ook in blauw verkrijgbaar.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nu we toch aan het borduren zijn wil ik meteen even dit setje laten zien, de houten borduurlabels. Deze set voor 4 labels komt ook samen met een heel duidelijke handleiding waardoor succes haast gegarandeerd is. Het hout is een beetje gebrand aan de hoeken wat het een mooi authentiek effect geeft en de kleurtjes van het garen vind ik écht heel tof! Het mooiste van dit alles? Dat het setje maar 1,49 kost! 😮

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het volgende item is het naaldenhoesje, deze is ook weer belachelijk compleet. Zelfs de naaldenset voor erin hebben ze erbij gegeven, deze setjes zijn fool-proof en lekker ongecompliceerd om een middagje aan bezig te zijn. Deze set kost €2,99.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

En als we dan alle naalden in het naaldenhoesje hebben zitten, waarom dan niet meteen doorgaan voor deze schaarhoes? Deze set heeft hetzelfde concept als de naaldhoes, alle onderdelen zitten er voorgeknipt en ready-to-go in en hier krijg je er ook een schattig schaartje bij! Deze set kost €2,99

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan is het nu tijd voor mijn favoriete producten in deze lijn, ondanks dat de sets heel leuk zijn trekken de échte DIY producten me het meest. En dan vooral deze stoffenpakketjes!

De pakketjes bevatten ieder 5 verschillende prints van 46x55cm (ookwel fat quarters genoemd) Ze zijn gemaakt van 100% katoen en van goede kwaliteit. De prints vind ik bij beide pakketjes echt heel tof, ze passen ook heel goed bij elkaar en ik kon dan ook niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Je kunt je morgen aan een DIY verwachten met onder andere deze mooie stoffen 😀 De stofpakketjes zijn het duurste uit deze lijn maar hun geld zeker waard, ze zijn 6,99 per stuk. Aanrader!! 😀

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan hebben we de knoopjes met print. 12 Plastic knoopjes in 3 designs die volledig bij de stoffen passen. Voor €0,99 hoef je ze niet te laten liggen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze labels vind ik heel cute. 🙂 Je krijgt 12 van deze stoffen labels in 4 designs, perfect om in je zelfgemaakte creaties te stikken. Oh, en deze kosten ook maar €0,99.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Last but not least, lintjes! 5 leuke designs van ieder een meter lang. Dat is natuurlijk niet zo gek lang, maar de prijs is dan ook lang niet gek! (see what I did there? 😉 ) Oke, sorry, ik zal mijn flauwe humor voor mezelf houden maar de prijsjes zijn té goed om niet te delen. Deze lintjes liggen ook voor maar €0,99 in de winkel!

Jongens, ik weet het, ik klink als een enorm reclamebord maar je moet weten dat ik oprecht heel enthousiast ben over deze producten en vooral ook omdat ze zó voordelig zijn! 😀

Moraal van dit verhaal? Ga zo snel mogelijk naar de Kruidvat om even het rek af te speuren naar deze mooie producten want ze zijn absoluut de moeite! Je kunt er ook nog een aantal online vinden hier.

Laat het me zeker weten als je me een van deze sets wil zien maken op de blog en ik ben natuurlijk erg benieuwd welke van producten jij het leukst vind!

Xx Caroline

2 thoughts on “Review: De creatieve producten van World of Jet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *