Review – Cinnamon rolls van de Gooische Banketbakker

image

Tijd om weer wat lekkers te maken! Dit keer test ik een mix voor cinnamon rolls van de Gooische Banketbakker. Zou het me gelukt zijn om er mooie rolletjes van te maken. En misschien nog wel belangrijker, smaken ze ook? Lees snel verder.

2 - wat je nodig hebt

Wat je nog moet toevoegen:
– 100 ml halfvolle melk
– 50 ml plantaardige olie
– 100 ml water

3 - het deeg

Het begint natuurlijk met het kneden van het deeg. Ook moet je het kaneelmengsel aanmaken zodat het wat kan indikken (ziet er raar uit maar het werkt!).

4 - ingesmeerd

Dan is het tijd om dit elastische deegje uit te rollen en te besmeren met het kaneelmengsel. Daarna moet je hem vrij strak oprollen.

5 - rol met plakjes

Tijd om de rol in plakjes te snijden, dat begint al ergens op te lijken! De kleine schijfjes bestrooi je met de parensuiker die ook in het pak zit.

6 - vlak voor de oven

Dan is het tijd om ze in de oven te steken. En bij deze is het absoluut de moeite om voor de oven te gaan zitten wachten en kijken. Enjoy the show! En die lucht, het ruikt heerlijk!

7 - klaar

En dan zijn ze klaar, het is super gemakkelijk en je hoeft maar weinig toe te voegen. Ideaal!
Of het ook een beetje lekker smaakt? JA! Bij mij waren er een aantal een klein tikje te hard gegaan dus dat is misschien iets om in de gaten te houden. Maar we zijn echt zalig ik en mijn familie hebben er lekker van gesmuld. Ik raad je dit pakket zeker aan als je geen zin hebt om cinnamon rolls te maken from scratch.

Dit pakket heb ik in de Xenos gekocht voor €1.99.

Heb jij ook wel eens cinnamon rolls gemaakt met een pakket?

Xx Caroline

One thought on “Review – Cinnamon rolls van de Gooische Banketbakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *