Recept – Matterhorn chocolademelk

image

Matterhorn chocolademelk? Wat moet ik me daar nu weer bij voorstellen? Nou dat zal ik even toelichten. Een tijdje terug waren ik en Thomas bij een super leuk koffietentje en daar verkochten ze dé Matterhorn. Thomas was er helemaal weg van dus konden we het niet laten om hem thuis na te maken. Guess what: het is mega makkelijk en super lekker!

Oké guys, ik zal het kort houden, héél kort. Dit receptje is namelijk enorm easy maar heel lekker. Zó lekker dat ik het wel even met jullie moest delen!

Wat je nodig hebt:
– Beker met warme melk
– Reep Toblerone

reep en melk

En dan nu hét moment suprême: steek een hele of een halve reep Toblerone in het glas en laat hem lekker wegzinken in de warme melk.
Even goed roeren en klaar! Er blijven wel wat stukjes noga in drijven en hier en daar een amandeltje maar dat vind ik juist wel lekker.

reep tegen beker

Hier heb ik een witte Toblerone gebruikt van 100 gram. Voor een normale mok is een halve reep meer dan voldoende maar mijn vriend wilde graag een extra grote mok om de hele reep in te stoppen. Je kunt trouwens ook prima een normale Toblerone gebruiken, dan krijg je een melkchocolade Matterhorn, precies zoals hij geserveerd wordt in het koffiehuisje.

reep in beker

De reep Toblerone heb ik trouwens bij de Action gekocht voor €0,89, de bruine en witte variant waren er volop!
Hopelijk vind je het een leuke tip en ga je het ook een keertje uitproberen. Laat me dan zeker weten wat je ervan vind!

Xx Caroline

2 thoughts on “Recept – Matterhorn chocolademelk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *