Picture Perfect #8/9/10 + update over posts

image

Wat gaat de tijd toch snel, ongelofelijk dat er alweer 3 weken voorbij zijn gegaan sinds de laatste Picutre Perfect. Gelukkig heb ik er weer eentje voor je klaarstaan en een kleine update over de regelmaat waarvan je hier posts kunt vinden. Dus lees snel verder en zorg dat je niks mist!

IMG_20140923_205932

Owh yeah! Netflix I LOVE YOU! Samen met de chromecast is het een dream come true. Het loopt allemaal zo gemakkelijk en het aanbod is enorm. Inmiddels heb ik al wat series verslonden waaronder Suits en Orange is the new Black echt heerlijk om op deze wijze tv te kijken!

IMG_20140924_175344

Deze leuke potloden heb ik voor mijn verjaardag gehad van mijn zus, herken jij de movie quotes? Een echte klassieker, Clueless! Ik vind ze zo leuk!

IMG_20140926_210454

Eindelijk ging ik weer eens lekker naar Nederland toe, ik keek er al echt naar uit want het was best een tijdje geleden. Ik was een beetje grieperig dus ik werd helemaal in de watten gelegd door mijn lieve moeder die me in 2 dagen weer helemaal had opgelapt. Het doet me altijd zo’n goed om thuis te zijn en gezellig wat quality time met mijn familie te hebben. Ook is het best lekker om een weekendje weg te zijn uit de drukke stad en lekker frisse lucht te ademen en in het groen te wandelen thuis.

IMG_20140928_232334

Ik ging samen met mijn vriend en een vriendin die speciaal uit Nederland was gekomen naar Studay. Het was gezellig maar eigenlijk weer een beetje hetzelfde als alle andere jaren, we werden overladen met gratis kauwgom en hebben de meeste tijd doorgebracht op de cultuurmarkt. Voor de grote drukte zijn we weer door gegaan om nog even gezellig samen te eten en wat bij te praten. Een heel gezellige dag πŸ™‚

IMG_20141004_162130

In het weekend kwam mijn familie op bezoek en zeker niet zonder reden. Mijn vader en mijn vriend zijn grote liefhebbers van Belgische bieren en het was weer tijd voor Modeste bierfestival. Een bierfestival bij de brouwerij van De Koninck. Het is daar altijd super gezellig en gemoedelijk dus dit was ook al de 3de keer dat we erheen gingen. Het was weeral een heel gezellige dag en ik denk dat ik wel met zekerheid kan stellen dat we ook volgend jaar weer van de partij gaan zijn.

IMG_20141005_191041

Deze prachtige vlinder zat in het pand waar het bierfestival plaats vond. Ook bleef hij lekker lang poseren voor de foto dus ik heb daar lekker gebruik van gemaakt.

IMG_20141005_191227

Na de nodige degustaties was het tijd om iets te gaan eten, mijn zus wilde graag een keer bij Ellis Gourmet Burger eten (link). Ik koos voor de Ellis Special – Bacon. Daarbij hebben we gezamelijk nog frietjes besteld als bijgerechtje en ik had de overheerlijke homemade icetea. We hebben heel lekker gegeten dus als je eens zin hebt in gezonde en fancy burgers? Ga er eens langs!

IMG_20141005_191640

Na deze heerlijke burger was het uiteraard tijd voor een toetje! Enorm smakelijke toetjes wel te verstaan, ik had een stukje cheesecake die zo enorm rijk en romig was dat ik er alweer trek in krijg als ik eraan denk. Dus mocht je daar eens gaan eten sla dan zeker het dessert niet over! Alhoewel ik dat altijd wel zou aanraden omdat ik een Γ©chte zoetekauw ben πŸ˜‰

IMG_20141007_132942

Gotcha! Ik heb ze weer te pakken! De cultuurcheques van het nieuwe schooljaar om weer veel mooie dingen mee te gaan doen. 7 cheques voor maar 10 euro! Je kan er mee naar het toneel, de opera, een concert, een museum, een abonnement op de bibliotheek, de film en het ballet. Voor iedereen wat wils en je haalt op deze manier de 10 euro er dubbel en dwars uit. Wil je meer weten? Cultuurcheques

Dan natuurlijk nog de update! Ik had grote plannen met de blog, 5 dagen in de week posten, dat was gewoon te veel. Daardoor liep het ook steeds vast en vielen er zulke grote gaten. Daarom wil ik overgaan op 3 posts per week, met mogelijkheid tot een 4de maar geen zekerheid. Dat zou de druk voor mij wat verlichten en ik kan het natuurlijk altijd weer terug opvoeren als ik sneller en beter wordt in het maken van de blogposts want daar doe ik vaak vrij lang over. Dus ik moet het toegeven, alle bloggers die 5x per week posten, of zelfs alle dagen: petje af! πŸ™‚
Ik ga dan ook even alle challenges staken en dit als uitdaging voor de komende maanden nemen. Taking it one step at the time.
Hopelijk begrijpen jullie dit en zijn jullie (net als ik) al blij dat er weer met betere regelmaat wat online gaat komen.

Vandaag begint mijn tweede stage van de opleiding, ik heb er super veel zin in maar het gaat weer een heel drukke periode worden. Ik mag 2 weken stage gaan lopen in een woon- en zorgcentrum in Antwerpen en ik ben zeker dat ik weer veel ga leren. Bijna net zo zeker als je me kunt opvegen na die twee weken maar ik heb daarna gelukkig een vakantieweekje dus dat komt vast helemaal goed, let’s do this!

Hebben jullie leuke plannen voor deze week?

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *