Picture Perfect #31

image

It’s monday! Tijd voor een nieuwe picture perfect. Het was weer een leuke week die is afgesloten met heerlijk weer. Wat, als mijn bronnen kloppen, deze week ook nog zal doorzetten! Yay! Kijk je weer mee met wat ik vorige week heb uitgespookt?

image

Thomas kwam deze week plots thuis met een zakje met daarin 2 chocolade paaseitjes. Jummy! Maare.. er zaten gekleurde suikerbolletjes in..huh? Dat is blijkbaar vrij gangbaar hier in België. Ik wist dat helemaal niet! Wel een leuk verrassingseffect en heel vrolijk.

image

Donderdag zijn we naar het concert van Hooverphonic geweest in De Roma. Nogmaals: Cultuurcheques, I LOVE YOU! 😀 Het was weer waanzinnig goed. 2 Jaar terug zijn we ook al naar een concert van hun geweest en dat was zo goed dat we super graag nog eens wilde. Dit keer was het weer heel gaaf, mensen mochten op het podium komen dansen en er stond zelfs een bank zodat je een paar nummers vanop het podium kunt kijken! We hebben er weer heel erg van genoten, ze zijn steengoed en Noémie kan zo prachtig zingen!

Niet bekend met Hooverphonic? Probeer deze eens! 🙂

elpee

Na het concert stonden we nog even bij de merchandise te kijken en zagen deze gesigneerde lp staan. De cd van dit album zit er ook bij en hij was maar een heel klein beetje duurder dan de losse cd. Dus de keuze was vrij snel gemaakt. De eerste echte lp is een feit! Awesome!

image

We maakten een hele lekkere, snelle hartjesquiche. We zagen een rol bladerdeeg bij de supermarkt in de koeling en plots kregen we zo’n zin in quiche! Hij was nog vrij goed gelukt ook, enkel de bodem was wat nat maar daar had ik wat paneermeel in moeten gooien denk ik. Volgende keer beter 😉

image

Dit weekend was zo heerlijk zonnig, we konden niet langer binnenblijven! We zijn weer eens lekker even een wandelingetje gaan maken en even de zoo binnengelopen. De dieren waren ook allemaal lekker aan het genieten van de zon, zo ook deze bevertjes. Effe lekker een tukkie in de zon doen 😀

image

Ik hou van Antwerpen, vooral van het station. Iedere toerist in Antwerpen is gek op het station, dat weet ik. Maar ik kan het niet helpen. Iedere keer als ik het station zie, of het nu in de zon of regen is, moet ik er naar kijken. Het is zo’n imposant en prachtig gebouw! Er is trouwens heel veel moois in Antwerpen te zien hoor :)… hmm, misschien moet ik daar ook eens een artikeltje over maken. Zouden jullie dat leuk vinden?

verpot

Hét moment was daar. Tijd om te verpotten! De planten groeide helemaal uit de bakjes van de Albert Heijn uit dus het was tijd om ze in een grotere bak te zetten. Ik ben heel benieuwd of ze het overleven…fingers crossed!

image

What! Chocolademelk met zulk lekker weer? Ehm, ja.. We hadden nog een lekker een reep Toblerone liggen. Dus het was tijd voor een Matterhorn. Hmmmm 😀

Wat voor leuks heb jij gepland voor deze week?
Ga je ook lekker van het goede weer genieten?

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *