Picture Perfect #30

image

Happy monday everyone! Vorige week heb ik gezellig de griep gehad, holadiee! Dus veel thuis gezeten onder invloed van de volledige medicijnkast in de hoop dat het maar weer snel over was. Gelukkig zijn er nog genoeg foto’s gemaakt om weer een picture perfect mee te vullen. Let’s gooo!

ik en thomas

Ik ben met mijn zus op pad gemaakt om nog wat nieuwe foto’s van mij te maken voor op de blog. Thomas was ook even mee en ik wilde ook nog even een paar foto’s samen met hem maken. We staan namelijk zelden samen op de foto dus het was een mooie kans. Deze vind ik het leukste geworden omdat dit eigenlijk een “lucky shot” is. Dat vind ik eigenlijk altijd wel de leukste πŸ™‚

strepsils

Zondagavond was er al wat onheilspellend gekuch maar maandagmiddag sloeg het noodlot dan toch echt toe. Bibberen, spierpijn, hoesten… de hele rataplan. En dit alles samen met Thomas, want ook hij had het griepje te pakken dus we lagen beide ziekjes op de bank. No fun. Gelukkig is het inmiddels allemaal weer voorbij, nu maar hopen dat dit niet nog eens terug komt *afkloppen*

bananenbrood

Op woensdag plaatste ik mijn bananenbroodrecept, een super heerlijk recept! Ik hoop natuurlijk altijd stiekem dat er ergens een lezer van mijn blog iets maakt of inspiratie haalt uit mijn postjes maar je weet het natuurlijk nooit zeker tot iemand het zegt. Dat is gebeurd! Een vriendin heeft meteen woensdag een variatie op mijn bananenbrood gemaakt. Zij verving 2 van de 3 bananen door appels, wat ook erg lekker was. Yay! Ik was super blij en enthousiast dat ze het recept had gebruikt en het was gelukt, ik was helemaal trots. πŸ˜€
Mijn geluk kon niet op want iets later die week kreeg ik ook nog een reactie bij mijn pindakaaskoekjes dat iemand deze ook had gemaakt en ze erg lekker waren. Jippee! Laat het mij dus zeker weten als je iets hebt gemaakt van de blog, dat maakt me super blij πŸ™‚

cracker

We konden al voor het eerst oogsten van ons moestuintje. De tuinkers was niet te houden en al supersnel klaar om te eten. We hebben ze lekker op een crackertje met kruidenkaas gegeten, jum! Nu is het maar wachten op de trossen tomaten, kroppen andijvie en bossen radijzen die nog in het verschiet liggen πŸ˜› haha! Veel vertrouwen heb ik niet dat het ooit tot oogsten zal komen maar ik vind het wel heel leuk.

kneipp

Met de kerst heb ik van Thomas een set gehad met Kneipp producten voor verschillende “moods”. Zo is er eentje met passievrucht voor energie, lavendel om goed te slapen en eentje met eucalyptus en mint om vrij te kunnen ademen. Bingo! Een betere situatie om die uit te proberen was er niet dus dat heb ik meteen even gedaan. Als je de gel laat schuimen vult de douche zich met een heerlijke frisse geur die je ook wel in je neus voelt en ook doet het warme stoom veel goeds natuurlijk. Ik vond het super lekker, wel moet ik zeggen dat de geur niet héél lang bleef hangen. (of ik ben zo verkouden geweest dat ik enkel de extreem sterke geur kon ruiken, dat kan ook natuurlijk) Maar ik vond het echt een perfecte douchegel voor de situatie, aanradertje!

wortels

Even een verdere update over onze moestuin, inmiddels is alles opgekomen behalve de aardbeien. In dat vakje staat een plantje (waarvan wij dachten dat het een aardbei was) maar dat bleek een verdwaalde tomaat. :p Ik verwacht wel grootste dingen van de kruiden, hier hebben we dan ook al een paar potjes voor gekocht. Wat er nu helemaal met de groenten gaat gebeuren als die verpot moeten worden hier op kot weet ik nog niet helemaal.

Als je ziek bent kijk je lekker waar je zin in hebt. Bij ons waren het Disney films! We keken er een heleboel maar Aladdin vonden we toch wel de leukste. We hebben nog de Engelse en Nederlandse stemmen zitten vergelijken maar kwamen toch tot de conclusie dat we de Nederlandse veel leuker vinden. Enkel de geest, die ingesproken is door Robin Williams vonden we ook nog wel heel goed in het Engels. We waren even helemaal gefocust op de stemmen en toen plots hoorde ik het….”is dat niet Kootje de Beer?” En ja hoor, het was Pierre Bokma die de stem van de geest in de Nederlandse versie insprak. Hahaha, ik vind hem zo’n geweldige acteur en hij heeft echt een grandioze job gedaan met het inspreken van de geest. Kijk zeker het filmpje hierboven nog even. Dan heb je meteen voor de rest van de dag het liedje in je hoofd πŸ˜‰

chocoladeweek

Het einde van de chocoladeweek was in zicht en Thomas wilde zelf ook nog graag chocolade gaan uitzoeken. (alsof delen in mijn buit van vorige week nog niet genoeg was ;)) Ik ging uiteraard zéér tegen mijn zin in mee en we deden weer een rondje langs de lekkerste chocolatiers van Antwerpen. Gelukkig is de pateekes/chocoladeweek nu Γ©cht voorbij… al die goddelijke lekkernijen zijn niet zo goed voor de lijn. πŸ˜‰

bbyb

We zijn ook weer langs B by B geweest en daar een sleeve gehaald, dit vonden we de allerlekkerste. Witte chocolade met Bergamot. Wat Bergamot is? Tja, dat wisten wij niet en in de winkel kwamen ze ook niet veel verder dan “een kruid”. Bij de grote smaaktest kwamen we erachter dat het iets citrus-achtigs is. Na wat google werk kwamen we uit bij een groene citrusvrucht dat er wat uitzag als een kruising tussen een citroen en limoen met een hobbelige schil. Voila, weer wat geleerd! πŸ˜‰

En dat was hem weer voor deze week. Ik ben nu gelukkig weer helemaal fit en ready to go! Ben zo blij en opgelucht om weer lekker te kunnen doen wat ik wil zonder het energielevel van een vaatdoekje te hebben. πŸ˜€

Fijne week iedereen!

Xx Caroline

2 thoughts on “Picture Perfect #30

  1. Denise schreef:

    Zo het water loopt mn mond uit met al die lekkere chocolade! Zal je net zien heb ik niets in huis haha! Leuke foto van jou en je vriend. Hoop dat je je gauw weer wat beter voelt! Die Kneipp douchegel is inderdaad niet heel sterk, maar wel heerlijk om even te ontspannen. Roep al een tijdje dat ik ook Aladdin graag weer keer wil zien, gauw maar eens dvd scoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *