Picture perfect #3

image

Deze week was nogal onrustig, met mijn verjaardag, de nieuwe ramen en veeeeeeel schoonmaakwerk! Maar ik ben zó onwijs blij met de nieuwe ramen dat ik het er absoluut voor over heb. Lees snel verder voor mijn avonturen van deze week.

IMG_20140817_190646

Zondag was het weer tijd om naar België te vertrekken, omdat mijn vriend maandag zijn eerste herexamen had. Helemaal bepakt en bezakt waren we klaar om de auto in te laden toen het plots met bakken uit de lucht kwam zetten….tja, nog maar even wachten dan. Dus dronk nog even dit gezonde drankje van de Action, best lekker!

IMG_20140818_154321

Tijdens de terugrit kwam er plots een volledige regenboog tevoorschijn, mega dichtbij! Snel een foto nemen! Helaas kon hij er niet helemaal op maar een stukje is ook leuk toch? 😀

IMG_20140819_181010

Maandag heb ik lekker opgeruimd en uitgepakt, alles weer lekker op zijn plek. Dinsdag vond ik het wel weer tijd voor actie, chocolade actie wel te verstaan! Ik bedacht een plan van aanpak en ben gauw naar de winkel gegaan voor de benodigdheden. Binnen een mum van tijd stond er toen plots een KitKat-chocolade-overload-verjaardagstaart op tafel, hmmmmmmm!

IMG_20140820_193059

Woensdag voelde ik me niet zo lekker dus deed ik het rustig aan maar toch moest ik wel opruimen omdat donderdag de werkmannen zouden komen om de ramen te vervangen. Dus alles aan de kant, zoveel mogelijk in zakken en kasten in de hoop het van het vrij van fijnstof te kunnen houden. Daarna ben ik lekker met een dekentje op de bank gekropen (omdat het zó koud was binnen!) en heb ik Chocolat gekeken, heerlijke film en toepasselijk bij mijn verjaardagstaart natuurlijk ;).

troep

En toen…. was het donderdag!! My birthday!! 7 uur ging de wekker…hoeraa -.-… Maargoed het was allemaal for the greater good want we kregen nieuwe ramen! Eerst hadden we aluminium frames me enkel glas, je voelde het gewoon waaien als je dicht bij het raam zat en daarbij kwam dat 2 van de 4 ramen ook niet meer konden openen. Dus kunststof kozijnen met dubbelglas zou een mega verbetering zijn! Al snel was het een enorme bende in huis, overal fijnstof, overal steentjes en troep.

IMG_20140821_092515

Temidden van de verbouwing voelde ik me niet zo jarig.. totdat ik de brievenbus leegde! Mijn familie en een lieve vriendin hadden me allerlei liefs gestuurd om me toch nog jarig te laten voelen en dat is zeker gelukt!

lief van google

Daarbij kreeg ik veel berichtjes op facebook, via whatsapp en ik werd zelfs gefeliciteerd door Google! 😀

IMG_20140821_131040

En ik kreeg een hele leuke mail van Bloglovin’ ik had 10 followers! YAY! Inmiddels zelfs al 19, supertof! Wil jij me ook volgen via bloglovin’? Klik dan hier.

IMG_20140821_172936

Toen de werkmannen bijna klaar waren ging mijn vriend even wat boodschapjes halen maar bleef verdacht lang weg. Ik begon al flink ongerust te worden toen hij plots binnenkwam met een heel lief cadeautje, Godiva bonbons! Dit was trouwens niet zijn echte cadeau, hij heeft namelijk mijn vliegticket betaald voor Lissabon. Dat wordt super spannend want het wordt mijn eerste keer vliegen!

chromecast

Zaterdag kwam mijn familie bij me langs om mijn verjaardag te vieren en de nieuwe ramen te bewonderen. Het was echt heel gezellig dat ze even langs kwamen en ik kreeg hele lieve cadeautjes, zoals de bloemen (van de eerste foto) en nog veel meer. Van mijn zus kreeg ik zelfs een chromecast, dus die kan ik van mijn wannahaves lijstje afstrepen! yay!

Volgende week wordt er eentje die toch nog in het thema “schoonmaken” blijft helaas. Dat fijnstof ik een ware hel om schoon te maken en het zit werkelijkwaar overal. Als iemand goede tips heeft, ze zijn welkom :D! Hoe was jullie week?

Xx Caroline

One thought on “Picture perfect #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *