Picture Perfect #26 / 29

image

Hey guys, tijd voor een update! Het is alweer even geleden dat ik een picture perfect plaatste. De ene keer was ik weer vergeten foto’s te maken en het volgende kwam het er maar niet van om een postje te schrijven. Achja, soms gaan die dingen zo. Ik heb zo in ieder geval wel een hele leuke en goedgevulde update voor jullie! πŸ™‚

IMG_20150131_154427

We zijn naar het Ballet van Vlaanderen geweest met de cultuurcheques (gotta love ‘em). We hebben daar Don Quichot gezien, het was weer een mooi spektakel maar heel eerlijk…we begrepen er niet zo heel veel van. Een programmaboekje had wellicht veel kunnen verhelderen. Maar het is altijd zo indrukwekkend om te zien.

IMG_20150131_153950

Pateekesweek is inmiddels alweer even achter de rug en het was LEKKER! Lekkere gebakjes proeven bij bakkerijen waar je normaal niet komt. Het is echt een feestje! De grote winnaar bij ons deze editie was Konditori. Heerlijke toetjes en taartjes. Oh, als ik er alleen maar aan terug denk! πŸ˜‰

IMG_20150208_162425

Narcissen! Jaaa, deze maken me zo blij! Vrolijke bloeiende bloemen doem me al aan lente denken en Pasen. <3

moestuin

Bij de Albert Heijn krijg je nu mini moestuintjes bij de boodschappen. Dit lag precies in Thomas zijn straatje. We hebben al meerdere keren geprobeerd om een moestuintje te starten op kot maar het is ons nog nooit gelukt. Wie weet lukt het ons dit keer, fingers crossed!

koffie

Voor verlate valentijn zijn we lekker in het zonnetje naar de dierentuin geweest. We hebben daar een starbucks gedeeld, het was de triple hot chocolate. Helaas was er niet veel spannends aan, een doodgewone chocolademelk als je het mij vraagt. πŸ˜‰ Maar hij was wel heel lekker natuurlijk. Ik hoop echt dat Starbucks volgend jaar weer een deal sluit om mee te doen met de Knaek, zodat we weer 2 voor de prijs van 1 kunnen halen. Dat is wel zo student-vriendelijk. πŸ˜€

penguin

De Zoo van Antwerpen is de afgelopen jaren al veel veranderd maar een van de leukste veranderingen tot nu toe vind ik wel het penguin verblijf. Ze zijn nu zΓ³ dichtbij, je zou ze haast kunnen aanraken. Deze knakker zat lekker te zonnen en te poseren, daar moest ik wel gebruik maken natuurlijk.

verf

In de vakantie heb ik lekker de tijd gehad om allerlei diy projectjes uit te voeren. Heerlijk om hele dagen tussen mijn knutselspullen door te brengen! Dat was weer veelste lang geleden dat ik de verf erij had gepakt. Houd de site in de gaten als je wil weten wat ik gemaakt heb πŸ˜‰

chocolade

Antwerp Chocolate Week is van start, tijd om je tegoed te doen aan pralines van de beste chocolatiers van Antwerpen. Ik ging samen met vriendinnen van school op pad om 10 bonnetjes uit te geven en zo veel mogelijk lekkers te verzamelen. We eindigden met 17 pralines en een extreme chocolade-overload bij de Quetzal. Een chocolademelk met 4 soorten chocolade, goddelijk maar dodelijk, haha! πŸ˜‰

fotos

Het was natuurlijk weer het perfecte moment om wat leuke instax foto’s te maken. Het is zo leuk om ze terug te kijken en alleen maar grappige en lieve foto’s van leuke momenten. Veel leuker dan een foto op je mobieltje, alhoewel ik er natuurlijk wel altijd een instaxje van maak πŸ˜‰

tuinkers

En geloof het of niet, de tuinkers groeit! Niet zomaar een klein beetje maar echt Γ©norm. Snel kruidenkaas kopen en dan met tuinkers op een crackertje, jummm πŸ˜€

video

Het was tijd om thuis ook een beetje op te ruimen en ik nam afscheid van de laatste 2 videobanden die nog ergens in een doos zaten. Pocahontas en Belle & het Beest, ik zal jullie missen πŸ˜‰ Haha, ik hem ze natuurlijk wel op dvd en ze staan op Netflix dus ik hoef ze zeker niet te missen. Toch blijf ik die videobanden Γ©cht heel cool vinden, I love vintage.

En dat waren de afgelopen weken in een notendop πŸ™‚
Have a great week!

Xx Caroline

2 thoughts on “Picture Perfect #26 / 29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *