Picture perfect #2

Foto 13-08-14 20 10 07

Deze week was een lekkere relaxte. Thuis bij mijn ouders lekker in de tuin zitten en mijn nieuwe laptop inwerken en de puntjes op de i zetten voor mijn blog.

1

Allereerst: heel veel liefde voor mijn nieuwe laptop! Het was even enorm wennen aan Windows 8.1 maar inmiddels heb ik mijn weg al goed gevonden en het is een enorme verbetering. Ook heb ik al mijn Adobe programma’s erop staan dus ik kan weer wat meer knutselen voor de blog. Nu enkel nog mijn oude bestandjes overzetten en ik ben klaar voor het nieuwe schooljaar!

2

Ookal was het deze week niet zo enorm warm was het toch nog af en toe warm genoeg om een lekker ijsje te eten en wat voor eentje! Ik eet bijna nooit Ben & Jerry’s dus het was een ├ęchte special treat.

3

Mijn zus had prachtige bloemen voor mijn moeder gekocht, dahlia’s. Op kot heb ik helemaal geen ├ęchte bloemen…best vreemd eigenlijk. Misschien moet ik maar eens op zoek naar student-vriendelijke plantjes om de boel een beetje op te fleuren.

4a

Wat kan ik er toch van genieten om thuis te zijn en dat heeft vele redenen. Waaronder ook mijn moeders kookkunsten. Ze kan heel erg lekker koken maar dit is toch wel haar specialiteit, haar gehaktballetjes. Niet het meest culinair hoogstaande gerecht maar ze zijn niet te versmaden. Ik heb het ook al eens geprobeerd om ze op kot te maken maar ze smaken toch nooit als thuis.

5

Deze week kwam ook mijn diy artikel online voor het maken van slingers en versiering. Ideaal voor mijn verjaardag, dus ik heb ze lekker laten hangen!

7

Afgelopen woensdag kreeg ik ’s ochtends vroeg een mailtje van de Wehkamp met een hele goede aanbieding: 50% korting bovenop de sale van de C&A! Wat betekend: bijna 75% korting op alle artikelen. Dat kan ik als studentje niet laten lopen natuurlijk! Tijd om mijn kledingkast eens een update te geven. Dus ik plaatste snel een grote bestelling en donderdag tilde de pakketjesmeneer zich al een breuk aan mijn bestelling. Snel alles passen en geloof het of niet: het meeste paste. En guess what: door de enorme korting kon ik alles wat ik leuk vond kopen! YAY!
8

En Legally Blonde was op tv, dus mijn avond was weer goed! Dat soort films zijn zo heerlijk soms. Ik heb thuis ook Clueless, 10 things I hate about you en nog vele van die andere lekkere chickflicks.

wind in de haren

Mijn zus heeft me op de foto gezet zodat ik een leuke foto zou hebben voor op de blog. Ook omdat ik liever geen selfie wilde. Ze heeft echt hele mooie foto’s gemaakt want ookal ben ik zelden tevreden over foto’s van mezelf hier zaten er toch een paar leuke tussen. Thanks sis!
Met de mooie foto’s heb ik mijn blog zover afgemaakt zodat hij klaar was om te delen met de wereld. Super spannend om te horen wat mijn vrienden en familie er van zouden denken maar het werd gelukkig goed ontvangen!

Dat was mijn week, deze week ben ik weer in Antwerpen want er worden nieuwe ramen in ons kot gezet, best spannend! Ook ben ik natuurlijk jarig! Parteh!

Wat zijn jullie allemaal van plan deze week?

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *