Picture Perfect #18

image

Vorige week was een bomvolle! Helaas niet zoveel foto’s gemaakt maar ze zijn wel heel gezellig in de kerst- en sinterklaassferen!

Maandagvroeg kwamen we terug uit Newcastle. Hoewel we al om 10 uur weer aan het vasteland waren was het 3 uur tegen dat we thuis waren. Pffff, en koud dat het was! Toen we thuis waren hebben we lekker rustig uitgepakt en uitgerust maar ook direct weer boodschappen gedaan omdat we niks in huis hadden… die huishoudelijke klusjes ook altijd -.-

hertje

We zijn natuurlijk ook meteen aan onze adventkalenders begonnen. De allereerste was een opdrachtje: Samen op de Meir een leuke kerstversiering kopen. Het is dit lieve hertje geworden. Cute is ‘ie hé!

IMG_20141203_190024

Sint en Piet zijn ook ons gelukkig ook niet vergeten. Ik kreeg 2 hele lieve kaarten, eentje van mijn vriendin en eentje van mijn moeder. I LOVE post 😀 Mijn dagen waren direct weer goed toen ik ze in de bus vond. ik kreeg fijne testertjes en enorm grote chocolade munten. Danku Sinterklaasje(s)!

mandarijnen

Bij sinterklaas horen mandarijntjes en daar hebben we er al bergen van op! Pepernootjes hebben we geen enkele keer in huis gehaald (mede ook omdat ze waren uitverkocht op het moment dat we ze wilde kopen) maar deze mandarijntjes hebben veel goed gemaakt. Lekker zoet en gezond!

fotos

Vrijdagavond kwamen wat vrienden van school langs om samen sinterklaas te vieren. We hebben gezellig samen spaghetti gegeten, Dag Sinterklaas gekeken en veel spelletjes Jungle Speed gespeeld. Het was super gezellig! En ik moest mijn instax natuurlijk even bovenhalen om dat vast te leggen 😉

tafel ontbijt

We konden onze pret niet op met de adventkalender, we hadden namelijk beide dezelfde opdracht op gegeven! Een lekker sinterklaasontbijtje maken. Hmmmmmm! Thomas had snel nog even een chocoladeletter en taaitaai gehaald bij de winkel. Ik stak de afbakbroodjes in de oven en met een roereitje, chocolademelk en sinaasappelsap hadden we een waar feestmaal. Dit hebben we tevens als brunch gegeten, it was jummy! 😀

pannenkoeken

Een van de andere adventkalender opdrachtjes was: pannenkoeken eten! 🙂 Een heel leuke en lekkere opdracht. WIj maken trouwens bijna altijd pannenkoeken met een shaker, een fles waar de ingrediënten al in zitten en je enkel melk moest toevoegen en even schudden om de mix te maken. Super easy en genoeg voor 2 personen. Gebruiken jullie ook wel eens een shaker?

En dat was het alweer voor deze week! Hopelijk volgende week weer wat meer foto’s ik zal er goed op letten. 😉 Ohja, en het vrijdagpostje + het extraatje zijn helaas niet online gekomen omdat ik de hele donderdag in bed heb gelegen, was helaas ziek. Daarna was de vrijdag en zaterdag nog zulke drukke dagen dat ik gewoon geen tijd had gevonden om ze af te schrijven. Ik ga zien of ik dat nog kan compenseren op de een of andere manier hopelijk lukt dat :).

Hebben jullie ook gezellig sinterklaas gevierd?

Xx Caroline

2 thoughts on “Picture Perfect #18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *