Picture perfect # 16

image

Wat? Is het alweer maandag? Maar ik heb amper foto’s gemaakt deze week! NOOOOOOOO! Ik zal het dus wat kort moeten houden qua foto’s maar ik heb wel een heel leuk nieuwtje! Zal ik het nu al vertellen? Nahhhh, nog even uitstellen…. wel zo leuk πŸ˜‰

Deze week was een heel chille maar toch weer volle week. Die eigenlijk een beetje in een waas voorbij gegaan. Ik ben begonnen met vooruit plannen van de postjes van de blog en ook op het gebied van schoolwerk πŸ™‚

IMG_20141117_214259

Toblerone! Jummmmm, hiermee maakte ik de overheerlijke Matterhorn Chocolademelk waarvan ik het recept deelde hier. Deze postte ik als extraatje omdat ik de week ervoor wat gedoe had met internet…. alhoewel deze week weer net zoveel gedoe met zich mee zou brengen op dat vlak. πŸ™

IMG_20141121_191015

Aangenaam, dit zijn een stelletje bataten. AKA: zoete aardappels. Dit was de eerste keer dat ik een zakje zoete aardappels in huis had gehaald. Ze waren in de aanbieding en ik dacht: laat ik eens gek doen. πŸ˜‰ Ik heb er een paar gepoft en met de rest frietjes gemaakt. Wat ik ervan vond? Raar dat het zoet is! Maar het was eigenlijk wel een succes. Vooral de frietjes waren erg smakelijk, misschien ook omdat ik te ongeduldig was met het poffen en dit in de magnetron heb gedaan. πŸ˜€

IMG_20141123_162518

Lush lipscrub! Heerlijk! πŸ˜€ Deze lekkere scrub heb ik al sinds vorig jaar (van mijn lieve zus gekregen) en ik vond hem nu weer helemaal bij de tijd van het jaar passen. Mijn lippen hebben toch wel last van het wisselende weer maar van alle lippenbalsem lijkt het soms nog erger te worden. Lipscrub to the rescue! Ik ben dol op Lush producten, het is zo’n lekkere verwennerij.

IMG_20141123_210803 (1)

Powerpoints printen! Oh yeah, ik ben zo’n persoon die dat doet. Het moet wel omdat ik gewoon niet goed van mijn scherm af kan lezen als ik Γ©cht aan het studeren ben. Dan heb ik het liever op papier dat ik erbij kan schrijven en op kan kleuren. Tja, niet zo milieuvriendelijk misschien maar ik verkies dan toch mijn studiecomfort, sorry guys. Ik print trouwens vaak als ik best veel heb bij Zerocopy, daar kun je gratis printen op verschillende locaties (je krijgt dan wel een balkje reclame of 1 pagina reclame tussen je prints maar die zijn makkelijk te negeren). Scheelt enorm in de kosten πŸ˜‰

IMG_20141123_210839

I love my little christmas trees. Ze zijn zo lief en gezellig. Ik heb 2 kleintjes op kot staan, de een is blauw/paars gedecoreerd en de andere paars/blauw. De herten ornamentjes maken het helemaal af. De boompjes heb ik trouwens gekocht bij de Action, en alle decoratie bij de Zeeman. (geloof dat we voor de 2 boompjes samen + decoratie nog geen €15,- hebben betaald vorig jaar) Dus als je nog op zoek bent, sla zeker de Action en Zeeman niet over! πŸ™‚

IMG_20141123_210910

Post! Yay! Het kaartje dat mijn zus had gestuurd op vakantie (inmiddels al 2 weken terug denk ik) kwam aan! Daar kan ik zΓ³ blij van worden, post. Dus mijn dag was meteen weer goed en ik gaf de kaart een mooi plekje op mijn kaartenhouder van de Hema. Thanks sis!

IMG_20141123_211004

Last but not least heb ik mij met deze doosjes bezig gehouden en hun mysterieuze inhoud…. Binnenkort hoop ik te kunnen posten wat ik hier allemaal mee van plan ben! πŸ™‚

En dat was het voor deze week…. of toch niet? Ik had natuurlijk gezegd dat ik nog een nieuwtje had. En sensatiemaker dat ik ben heb ik dit tot het allerlaatst bewaart. Are you ready?
In de maand December wil ik elke week een extra postje plaatsen op zaterdag met daarin een extra DIY of recept. Dit omdat ik zoveel leuke ideeΓ«n had en ik het heel leuk vind om die ook te delen. Wel is dit alles onder voorbehoud dat ik het rond krijg in verband met mijn examens en schoolwerk natuurlijk. Maar ik heb er goed vertrouwen in! πŸ™‚

Hebben jullie nog dingen die jullie graag op de site willen zien? Meer reviews, meer diy’s, bepaalde recepten of wat dan ook. Laat het me weten hieronder en dan ga ik mijn best doen om er wat leuks van te maken. πŸ™‚

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *