Picture Perfect #15

image

Hey, het is dinsdag! Dat betekend ….. dat ik te laat ben maar beter laat dan nooit, toch? Ik heb weer mijn week in foto’s voor jullie klaargezet, benieuwd? Kijk dan snel verder! Ook zal ik nog wat uitleg geven over de postjes van de afgelopen tijd.

image

De week begon met lekkere homemade burgers! Hmmmmmmm, stiekem proberen de lekkere burgers van Ellis Gourmet burger na te maken. πŸ˜‰

image

Ik vind mijn opleiding echt heel tof maar neuroanatomie…. pffff. Hoe ik dat ooit in mijn hoofd moet gaan proppen… Het is alweer tijd om me te gaan voorbereiden op de examens maar tegen dit vak kijk ik echt op.

image

Mijn les begon pas laat en Thomas had als verrassing gezorgd dat er croissantjesdeeg in de koelkast stond. Dus we maakte lekkere verse croissantjes. We vulde ze met wat chocopasta tussen maar ook met ham en kaas. We vinden het altijd leuk om er een beetje mee te experimenteren. Dat lukt de ene keer beter dan de andere maar deze waren goed gelukt. Wel vind ik het altijd zonde dat de croissantjes nooit zo worden als bij de bakker, zo groot en puffy.

image

We moesten de dag erna nog wat gaan ophalen in de stad en waren in de buurt van bakkerij Lints. Dat is toch wel een van de favorieten van ons ik Antwerpen. We stapten binnen om iets te drinken en een stukje broodpudding te eten als brunch. Het was zalig! Ik had een chocomelk gevraagd en kreeg een kannetje/kopje met melk en chocolade tabletjes. De broodpudding was ook heerlijk maar onwijs machtig. Dus we hebben zitten genieten maar zaten wel propvol! πŸ™‚

image

Woensdag poste mijn hogeschool een berichtje op Facebook. Ze gaven duo-tickets weg voor The Night Of The Proms op donderdag. Snel stuurde ik een mailtje om mee te doen en ja hoor, ik kreeg ook een set tickets! πŸ™‚ Dit jaar was de 30ste editie van de notp.

image

Ze hadden heel leuke artiesten waaronder Hooverphonic, Ceelo Green, Sam Sparro en Blue. Allen onder begeleiding van een groot orkest, extra indrukwekkend dus. Het was daarbij ook nog eens heel rustig dus we konden gemakkelijk aan het podium staan waar alle artiesten op nog geen meter afstand passeerden. Supertof!

image

Dit weekend ben ik nog even de stad in gegaan. Bij de Action hadden ze een variatie aan kleurboeken voor volwassenen liggen. Voor €0,99! Ik kon het niet weerstaan dus pakte er eentje mee, voor tijdens de examens. Tijdens de examens vind ik het altijd fijn om als ontspanning iets te doen waarbij ik niet teveel hoef te denken zoals puzzelen en dit semester ga ik kleuren eens proberen.

Het was weer een hele leuke week! Maar helaas eentje met zeer slecht internet. Daarom had ik ook onwijs veel moeite met iets voor vrijdag klaar te zetten. Ook omdat ik donderdagavond plots naar The Night Of The Proms mocht gaan was ik daar onverwacht tijd kwijt. Jullie weten natuurlijk ook wel dat ik geen ster ben in het vooruit werken dus het liep even in het honderd. Sorry guys, ik zal het goedmaken met een extra postje deze week. πŸ™‚

En ja, ook mijn picture perfect is een dagje te laat maar dat moet ik Γ©cht en alleen aan het internet wijten. πŸ™ Hopelijk is het deze week beter!

Een hele fijne week gewenst iedereen!

Xx
Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *