Picture Perfect #14

image

Maandag! Daar ben je weer! Tijd om de afgelopen week door te nemen. Het was weer de eerste week van school na 3 weken stage en vakantie. Best vreemd maar weer veel leuks gedaan en meegemaakt.

image

Jaaa! 50 volgers op Bloglovin’! Party! 😀 dankjulliewel! Ben zo blij dat na mijn periode van afwezigheid in september zoveel bezoekers zijn teruggekomen en er zoveel nieuwe volgers zijn bij gekomen.

image

Mijn allereerste pompoentaartje ever! Ik vond hem heel lekker, lijkt me erg leuk om zelf eens te maken. Misschien maar eens gaan zoeken naar een niet té moeilijk en tijdrovend recept.

image

Ik ben lekker samen met mijn vriend een broodje gaan eten en een koffie gaan drinken. Dat deden we bij de Vandoag is’t. Een van de leukste koffiezaakjes in Antwerpen.

image

Daar bestelde ik een Brown Lady (melkchocolade latte) en mijn vriend een Matterhorn (Toblerone chocomelk). Yummie!

image

Ook kreeg ik deze week mijn visitekaartjes binnen! 😀 Supergaaf! Ik had ze gemaakt zodat als ik eens iemand vertel over mijn blog ik ze direct een kaartje kan meegeven. Dat is makkelijker dan het te moeten onthouden en wie weet wordt het kaartje wel doorgegeven. 🙂

image

Op zaterdag ging ik samen met mijn moeder naar de Kreadoe! Het was onwijs druk maar heb weer heel veel inspiratie kunnen opdoen. Het was dus zeker weer de moeite maar ik geloof niet dat ik nog eens op zaterdag zal gaan. 😉

image

Op de Kreadoe zelf heb ik niet veel geshopt, het was me gewoon te druk en soms ook wel heel prijzig om snel een impulsieve koop te doen. Ik kocht wel een pakketje om 2 hele lieve vilten uiltjes te maken (review komt eraan) Na de beurs liepen we nog even de stad in, daar heb ik nog wat leuke spulletjes bij de Action gekocht. Veel creative benodigdheden (tja na al die inspiratie kon ik er niet aan weerstaan). 🙂

image

Gisteren zijn we mijn zus van Schiphol gaan halen, die was op vakantie geweest naar Curacao geweest (jaloers!). Ze had superveel mooie foto’s en filmpjes gemaakt en ook hele leuke souvenirs voor ons meegebracht. Ik kreeg een magneetje, sleutelhanger en een kersthanger, superlief!

image

Ook had ze nog een zak snoepjes meegebracht: Hershey’s Kisses, dat zijn Amerikaanse chocolaatjes. Nu zijn ik en mijn zus heel benieuwd naar Amerikaans snoepgoed dus het is altijd top als we weer wat nieuws kunnen uitproberen. Deze waren in de smaak Cookies ’n Creme, yummie! Eten jullie ook zo graag Amerikaanse snoepjes?

Deze week staat er niet heel veel op de planning. Wel wordt het alweer tijd om me te gaan klaarmaken voor de examens van Januari 🙁 pffff. Ik kijk er nog niet echt naar uit maar als ik het nu niet doe ga ik er veel spijt van hebben. 😉 Let’s do this!

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *