Picture Perfect #13

image

Wat een heerlijke week was het weer! Lekker vakantie gevierd, uitgerust en veel leuke dingen kunnen doen. Kijk je mee?

image

Lekker vakantie dus eindelijk lekker de tijd om een warme sjaal te haken. Ontspannend en een hele leuke bezigheid.

image

Het was dinsdag heerlijk weer en ik ging met mijn ouders naar het bos toe. We zijn in Lage Vuursche geweest, het was heerlijk rustig en we hebben lekker gewandeld. Het bos is zo’n fijne plek, al die natuur, frisse lucht en het ruikt er zo heerlijk. ๐Ÿ™‚

image

Na al dat wandelen waren we wel hongerig geworden. Tijd voor een lekkere snack. Superslecht natuurlijk maar ik kan soms zรณ genieten van een McKroket. Die mogen ze van mij ook wel in Belgiรซ gaan verkopen ๐Ÿ˜‰

image

Woensdag was het tijd om lekker te bakken. Ideaal aan thuis zijn is dat ik daar een oven tot mijn beschikking heb. Stukken beter dan mijn kleine combi-oventje. Daarnaast kon ik nu gezellig samen met mijn moeder bakken, extra leuk natuurlijk ๐Ÿ™‚

image

Ook had ik nu lekker de tijd om te knutselen, yay! Dus je kunt weer veel leuks verwachten op de blog de komende tijd. Echt heerlijk om de blog weer alle aandacht te geven die ik er graag in wil steken.

image

Samen met mama maakte ik een enorme bak lasagna, jammie! ๐Ÿ˜€ het was zo enorm lekker. Kan ik soms enorm van genieten, hmmm. Deze was echt buitengewoon goed gelukt.

image

We zijn ook naar Haarlem geweest waar we een drankje dronken in de Jopenkerk. Een kerk die is omgebouwd naar brouwerij/cafรฉ restaurant. Echt supermooi gedaan, heel veel sfeer en de glas in lood ramen gaven je echt nog het idee dat het ooit een kerk is geweest. Een aanradertje als je eens in Haarlem bent!

image

Ook kwamen we de Pepernotenfabriek tegen. Een winkeltje dat het hele jaar door enkel pepernoten verkoopt. Wel hadden ze 35 soorten met diverse laagjes erom maar uiteindelijk allemaal pepernoten natuurlijk. Druk dat het in het kleine winkeltje was! Ongelofelijk, ik denk dat de sinterklaasgekte toch bij velen alweer is toegeslagen. ๐Ÿ™‚

image

Deze zag ik op de straat! Moest meteen aan mijn logo denken natuurlijk! Maar hoe cool is het als iedere winkelier een tekentje voor zijn deur zou krijgen gestraat. Een schaar bij de kapper, worst bij de slager en een brood bij de bakker. Oh well, ik ben aan het afdwalen geloof ik. ๐Ÿ˜‰

Aankomende week moet ik terug naar school, heel vreemd omdat ik er al 3 weken niet meer ben geweest. Daarnaast heb ik eigenlijk weinig gepland staan behalve dat ik volgend weekend naar de Kreadoe ga. Ik ga eens kijken wat de laatste trends zijn op diy gebied. ๐Ÿ˜€

Wat gaan jullie doen deze week?

Xx Caroline

One thought on “Picture Perfect #13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *