Picture Perfect #12

 

image

 

Hela! Hola! Het is weer maandag! Tijd voor een nieuwe picture perfect. Wel wat minder spectaculaire foto’s maar met heel veel leuk nieuws, dus lees snel verder dan praat ik je bij ;).

pakketje

Ik kreeg een héél leuk pakketje voor de blog! De allereerste, zó cool 🙂

bol wol

En omdat ik weet dat jullie net zo benieuwd zijn als ik zal ik meteen maar laten zien wat er in het pakje zat. Een heel leuk pakket om een sjaal te haken met de tunische steek. (houd mijn blog in de gaten voor de review!)

bloemetjes

Het was ook mijn laatste week van stage, die ik met succes mocht afronden want… ik ben geslaagd! Daarna lekker mijn spulletjes gepakt en naar Nederland vertrokken want ik heb nu lekker een weekje vrij.
Als ik thuis ben kan ik altijd heel erg genieten van al het groen en dat mijn moeder altijd bloemen in huis heeft.

diele

Ben naar de dokter geweest met mijn aanhoudende hoest, wat bleek: het was mijn eigen schuld. Na een verkoudheid heb ik blijkbaar mijn slijmvliezen beschadigd en geïrriteerd. Hierdoor bleef ik hoesten en bleef het dus geïrriteerd enzovoorts, enzovoorts. Conclusie van dit hele verhaal: zelf het hoesten stoppen zodat de slijmvliezen kunnen genezen. Makkelijker gezegd dan gedaan zo blijkt, daarom ben ik nu bijna fulltime aan de keelsnoepjes en thee. Hopelijk is het snel genezen want niet mogen hoesten als je het bijna niet kunt binnenhouden is me veelste lastig. 😉

action

Ook was het weer eens tijd om lekker naar de Action te gaan! Het was loeidruk maar ze hadden zoveel leuke spulletjes! Ik heb er veel leuke diy pakketjes gekocht die ik voor jullie ga reviewen en ook nog andere leuke (en onnodige) troepjes voor in huis natuurlijk.

lijst action

Deze lijst kon ik absoluut niet laten staan, ookal is hij zelf vrij simpel te maken koos ik ook eens voor de makkelijke weg en nam hem mee. Deze ga ik mooi vullen met seizoensfoto’s en kaartjes. Er zit trouwens wel een glasplaat voor, misschien dat dit niet zo duidelijk is op de foto. (hij was trouwens 4,99, koopje toch?)

DSCN4448

Ik ging op het weekend lekker op pad met mijn vader om in de buurt wat mooie herfst foto’s te maken. Helaas vonden we op het eerste zicht geen mooie verkleurde bomen of andere herstige taferelen. Tot we een paddenstoel spotte. Vanaf daar waren onze ogen gericht op alle verschillende paddenstoelen die we vonden. Veel mooie foto’s gemaakt en veel verschillende soorten gevonden. Volgend weekend gaan we nog eens op pad want we zagen dat er alweer veel nieuwe op komst waren. I

DSCN4507

Nog even een leuk plaatje, gewoon, omdat ik ze zo leuk vind 🙂

Hoe was jullie week, zijn jullie ook al de natuur in geweest om van de herfst te genieten?

Xx
Caroline

4 thoughts on “Picture Perfect #12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *