Picture Perfect #11

kopfoto

 

Hé ho! Het is alweer maandag! Het begin van mijn tweede en laatste stageweek. Afgelopen week was een heel intensieve met veel nieuwe indrukken niet zo heel veel foto’s maar wel erg lekker eten! Kijk je mee?

Wát was ik zenuwachtig en benieuwd maandag! Op weg naar mijn eerste stagedag, die boordevol zat met nieuwe indrukken. Enorm leerzaam, leuk en toch ook wel spannend maar bovenal ook slopend. Toen ik thuis op de bank plofte vielen mijn ogen al snel dicht. Snel nog wat aantekeningen maken en lekker slapen. De dagen daarna gingen snel, schoolwerk stapelde zich alweer op en ik begon steeds beter te wennen aan de stageplaats, de mensen en de taken. Maar plots was het vrijdag! Week 1 zat er alweer op en nu was het enkel nog een berg schoolwerk die me van mijn weekend weerhield. 🙂 Gelukkig heb ik die nu ook al wel een beetje onder controle maar volgende week zal vast ook een heel drukke worden.

naamkaartje

Ik heb nog steeds last van een raar hoestje en hoofdpijn, het is wat vreemd en bloedirritant. Dus na vele paracetamols en hoestsiroop weet ik zelf ook bijna niet meer waar ik het moet zoeken. Toch nog maar eens lekker vers geperst sinaasappelsap proberen, extra vitamientjes zijn altijd goed!

sinaasappels

Mijn vriend heeft heel lief voor mij gekookt zodat ik me daar niet druk over hoefde te maken. Hij toverde de lekkerste dingen op tafel zoals zelfgemaakte erwtensoep, hmmmmm comfortfood!

erwtensoep

En stoofpeertjes niet te vergeten! Fantastisch mooie stoofpeertjes met steeltje! Superlekker en fotogeniek. Ik voelde me zo in de watten gelegd, heb het onwijs getroffen met zo’n lieve en zorgzame vriend. 🙂

stoofpeertje

Het feest was compleet toen deze mail in mijn mailbox kwam! HURRAY! Dankjulliewel om mij te volgen! Ik voel me zo vereerd en trots. Inmiddels zijn jullie al met 45, op naar de 50! 😀 Volg je me nog niet maar wil je dat wel? Klik dan op het plaatje hieronder, dan kom je bij mijn pagina op Bloglovin’

bloglovin

Op zaterdag heb ik lekker uitgeslapen en een beetje opgeruimd maar we hadden nog zin om even erop uit te trekken. Het werd het Wijnegem Shopping Center, eigenlijk om enkel maar wat shampoo te halen maar het was leuk om even rond te kijken. We hadden zin om nog even te gaan zitten dus een vier-uurtje bij de Hema was een ideale uitkomst!

hemataartje

En dat was het alweer voor deze week, het was een week waarin ik niet veel foto’s heb gemaakt (komt door stage natuurlijk). Wel was het een heel leuke week, volgende week weer een drukke week maar ik denk dat die ook de moeite waard gaat zijn. En daarna, lekker een weekje vakantie! Daar kijk ik stiekem toch ook wel erg naar uit, lekker even uitrusten en veel voor de blog werken! Want er zitten weer leuke dingen aan te komen.

Hoe was jullie week? En stiekem omdat ik heel benieuwd ben, ben ik de enigste met een vervelend hoestje?

Xx Caroline

One thought on “Picture Perfect #11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *