Picture perfect #1

20140807-133215-48735892.jpg

Mijn eerste picture perfect blogpost! Ookal bestaan mijn weken niet uit een aaneenschakeling van bloedstollende avonturen vind ik het toch leuk om wat foto’s van mijn week (in dit geval 2) met jullie te delen.

image

De afgelopen twee weken heeft deze makker veel tijd ingenomen. Helaas heeft hij na 6 jaar trouwe dienst de geest gegeven. Gelukkig heb ik alle gegevens kunnen redden maar ik moest meteen op zoek naar een nieuwe. Voor je het weet begint het nieuwe schooljaar alweer en ik wil natuurlijk ook graag werken aan mijn blog.

image

We hebben een scholieren abonnement op de zoo van Antwerpen, 50 euro voor een jaarabonnement (enorme aanrader!) en we gaan als we zin hebben even een uurtje in de zoo lopen en bij de dieren kijken. Af en toe pak ik mijn camera mee en soms heb ik geluk, zoals hier bij de rode panda.

image

Ook begon ik aan mijn eerste challenge met de Wii! Inmiddels heb ik al veel spierpijn gehad en vanochtend mijn 8ste les voltooid. Donderdag vertel ik jullie over de tussenstand en mijn ervaringen tot nu toe!

image

Vaak kook ik heel simpel op kot, dingen die snel klaar zijn en waar ik niet teveel mee vuil maak. Maar dit keer heb ik eens alles uit de kast getrokken en een quiche gemaakt. Hij zag er (al zeg ik het zelf) prachtig uit en hij smaakte heerlijk.

20140802_213534

We zijn ook weer eens een keer naar het vlot geweest aan de kaaien. Een heerlijke plek om de zon onder te zien gaan. Daar koelt het ook lekker af, stukken beter dan in het centrum waar dat de hitte heel erg tussen de gebouwen blijft hangen.

image

Nu dat de laptop buiten gebruik was heb ik lekker ’t Schaep met de 5 pooten gekeken terwijl ik wat aan het rommelen was in huis. Die liedjes, die setting, die uitspraken en die fantastische cast! Als je het niet kent maar wel houdt van Hollandse kneuterigheid: een aanrader!

image

Ik had eindelijk na een flink aantal weken weer eens tijd op zaterdag om naar de vreemdelingenmarkt te gaan in Antwerpen en een zak groente van 5 euro te halen. Er zitten altijd andere dingen in en het is zijn geld meer dan waard! Dit keer zat er onder andere een Romanesco bloemkool in, ookwel torentjesbloemkool genoemd. Het ziet er prachtig uit! Maar qua smaak lijkt het veel meer op broccoli dan op bloemkool.

IMG_20140808_105405

Toen was het weer tijd om lekker naar Nederland te gaan! Om weer gezellig mijn ouders te zien die terug zijn gekomen van vakantie en om op jacht te gaan naar een nieuwe laptop.

IMG_20140810_210254

Zaterdag waren we al op zoek geweest in Nieuwegein maar helaas was de laptop die ik wilde stukgegaan toen hij voor me werd klaargemaakt (en dat was de laatste op voorraad natuurlijk). Dus dat ging helaas over. Ik balend naar huis. Zondag het maar eens in Utrecht gaan proberen en daar had ik meer geluk en ik ben nu trotse bezitter van een Asus!

Dus hopelijk gaan mijn posts nu van iets betere kwaliteit gaan zijn en ik lekker wat vooruit kan werken. Want mijn vakantie ligt nog in het verschiet! yay!

Deze week ben ik lekker bij mijn ouders thuis, rustig aan doen en hier heb ik meer plaats om diy’s te doen. Dus het wordt een lekker rustig en gezellig familieweekje denk ik.

Wat ga jij deze week doen?

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *