Limited edition GOUDEN (?!) thee + kortingscode

Daar ga ik dan, de anti-theemuts schrijft een tweede artikel over thee. Ik kan het nauwelijks zelf geloven, maar heb geen vrees; ik heb dan ook niet zomaar een algemeen theetje getest… Thee met bladgoud! Hoe indrukwekkend klinkt dat? En misschien belangrijker nog, hoe ziet het eruit en hoe smaakt het? Ik nam de proef op de som, dus lees snel verder

Tastea stuurde me een tijdje terug een mail met het nieuws dat ze uitkwamen met hun nieuwe limited edition smaak. Chai Dubai met échte vlokjes 23 karaats goud. Say What?! Hoe exclusief is dat! Natuurlijk wilde ik dit graag uitproberen, benieuwd of ik er iets van zou proeven. In spanning wachtte ik het moment van de release af en het bijbehorende pakketje.

Ik ontving het (prachtige) blik thee samen met de mega-handige tumbler van Tastea. Mijn zus had bij de detox thee al een oogje op de tumbler en nu heb ik er nog eentje om aan haar te geven, want die tumblers zijn geweldig voor alle losse thee soorten. Het is ook heel tof om de thee door de tumbler te zien dwarrelen terwijl je drinkt, dat is toch een stuk gezelliger dan een thee-eitje.

Maar let’s get down to bussiness, waar hebben we het precies allemaal over?

Wat zit erin?

 • Zwarte thee Ceylon
 • Groene munt
 • Dadel
 • Cardamom peultjes
 • Saffloerbladeren
 • Gemalen cardamom poeder
 • 23K Eetbaar bladgoud

Er zit zelfs een certificaat bij dat het écht bladgoud is, een leuk detail.

Natuurlijk ook even de prijs vermelden, die net als bij de detox wel wat prijzig is. Maar je krijgt natuurlijk ook 23K bladgoud! € 34,95

Conclusie

Een heerlijk geurend en zacht smakend theetje, ik ben fan! De smaak is niet té subtiel en wordt ook niet snel bitter. Lekker nu de dagen korter en kouder aan het worden zijn. Het geeft een extreem gevoel van luxe om de gouden vlokjes in de tumbler te zien dwarrelen ookal proef je er helaas niks van terug. Ja, ik heb met mijn vinger vlokjes uit staan vissen om een goede de smaaktest te doen 😉

Maar dit is eigenlijk een pérfect cadeau voor de komende feestdagen. Laat ik het toelichten:

 • De metalen bus waar de thee in zit is fantastisch, mijn grafisch design hart gaat er sneller van kloppen.
 • De losse thee is van superieure kwaliteit, je kunt hun liefde voor thee zien. Nagenoeg alle bloemen zijn nog in perfecte staat, geen berg kleine gebroken stukjes maar een feest voor het oog in de pot en in de tumbler.
 • Laat me niet beginnen over de tumbler! Haha! Ik vind het een fantastisch ding en het geeft theedrinken een extra dimensie om naar de dansende thee te kunnen kijken.
 • Goud, de perfecte toevoeging voor ieder cadeau tijdens de feestdagen. Het is net dat extraatje om een WOW-effect te geven. Daarbij kun je natuurlijk om 100 verschillende manieren een mooi kaartje bij dit cadeau steken. Iedereen kent wel iemand met een hart van goud, of iemand die als een ekster houdt van alles wat blinkt 😉
 • Het is ook gewoon hele lekkere thee, dus als je een theefanaat in de familie hebt is dit wel écht een goede tip.

Nog even een primeurtje en tip! Tastea is net met een wintersmaak uitgekomen: Frozy Cozy. Volgens hun het perfecte alternatief voor chocolademelk met slagroom, een aanradertje denk ik! Tevens ook heel vriendelijk qua prijs: € 14,95.

En om je keuze een beetje makkelijker te maken, heb ik weer een kortingscode gekregen van Tastea.

Met de kortingscode MAKENICE-DUBAI krijg je 10% korting bij Tastea!

Een uitgelezen kans om hun assortiment eens grondig te bekijken, niet de tumbler vergeten!

 

Welke Tastea variant hebben jullie al eens geprobeerd?

 

Xx

Caroline

One thought on “Limited edition GOUDEN (?!) thee + kortingscode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *