It’s tastea time! + kortingscode

Thee drinken, praktisch alle vrouwen doen het, ik eigenlijk niet. Thee is in mijn ogen gewoon warm water met een laf smaakje. Ik doe enkel aan kamillethee wanneer ik ziek ben. Tot ik een mailtje kreeg van Tastea, met de vraag of ik een van hun producten wilde uitproberen. Benieuwd of ik een theeleut ben geworden? Lees snel verder!

Toen ik de site van Tastea bekeek was ik direct onder de indruk en begon toch wel benieuwd te worden. De aantrekkingskracht van losse thee tegenover zakjes is zóveel groter. Ik koos voor de 30 dagen detox thee, een zeer positief beoordeelde variant. Hierbij neem je in de ochtend een beker thee en in de avond een beker van de avondvariant. Maar om van 6 kopjes thee in het jaar naar 60 kopjes thee in 30 dagen is natuurlijk een enorme stap. Toch heb ik me eraan gewaagd, hieronder mijn bevindingen.

Maar eerst even over de thee, de detox thee:

Waar kan het bij helpen?
– Boosten van je immuunsysteem
– Verbeteren van de huid
– Afdrijven van vocht
– Verminderen van opgeblazen gevoel
– Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
– Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
– Verhogen van je weerstand
– Ondersteuning bij je stofwisseling
– Ondersteuning voor een goede nachtrust
– Onderdrukken van honger gevoel

Mijn bevindingen:
– De ochtendthee is lekker pittig van smaak, een kickstart van je dag.
– De bloemetjes die erin zitten zien er trouwens fantastisch uit in de beker!
– De avondthee is veel zachter maar ook heel smakelijk.
– Het meest opvallende effect was dat ik héérlijk heb geslapen na de evening thee, de werking van de valeriaan is duidelijk!
– Op vlak van gewicht heb ik geen veranderingen opgemerkt.
– Wel had ik een heel nette huid, minder acne en ook minder olie in de T-zone.

Nu is het natuurlijk wel zo dat in de periode dat ik de thee dronk het zonnetje ook heel veel heeft geschenen en die ook dit effect op mijn huid heeft. Maar wellicht is het een samenloop van factoren, het was in ieder geval een heel fijn resultaat!

Hou er ook rekening mee dat het met niet is gelukt om structureel alle 60 kopjes thee te drinken, op de allerwarmste dagen had ik soms geen zin om thee te drinken en ook in de avond ben ik het wel eens vergeten. Maar ik heb nog meer dan genoeg over om in het koudere seizoen nog eens een paar weken de detox te doen! Dan kan ik wellicht ook beter zeggen of het effect op mijn huid ook echt van de thee komt.

Laten we ook zeker de speciale tumbler van tastea even bespreken, want die verdient de aandacht.

– De beker is dubbelwandig en wordt echt niet warm van de hete thee.
– Er zit een zeefje bovenin dat de losse thee tegenhoud, dit zorgt ervoor dat de losse thee dus mooi door de beker kan dansen.
– Drinkt heel prettig
– Houdt de thee lang warm (dus wel een beetje oppassen)
– Is na 30 dagen intensief gebruik en afwassen nog in dezelfde nette staat, heb ook niet het gevoel dat het plastic “smoezelig” zou worden na langer gebruik.

Conclusie
30 Dagen thee is geen gekke uitdaging, maar wellicht beter geschikt voor een koeler seizoen. Ik vond het 2 heel lekkere thee smaken en moet toegeven dat het een wereld van verschil is met de zakjes die ik gewend ben. De packaging en de tumbler zijn fantastisch en ook de theeblends zien er heerlijk uit. Van de effecten bleef het bescheiden maar ik verwachtte dan ook geen extreme resultaten. Met een frisse, gladde huid en een fantastische nachtrust neem ik zeker genoegen! De thee ga ik absoluut blijven gebruiken tot de potjes leeg zijn, zeker een aanrader! Een nadeel is dat het wel echt een luxeproduct is en dus ook best prijzig is, gelukkig kan ik daar een beetje bij helpen. Ik mag jullie namelijk een korting van 10% aanbieden!

Met de code: MAKENICE krijg je 10% korting bij tastea!

Wat is jouw favoriete thee?

Xx

Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *