Inspiratie – verjaardag

image

Het is alweer augustus! Wat betekend: ik ben bijna jarig! Ergens vind ik het stiekem wel jammer dat het “speciale” gevoel wat ik vroeger al maanden op voorhand kreeg er met elk jaar minder is. Maar dat betekend niet dat we er niet wat speciaals van kunnen maken. Tijd voor wat verjaardag inspiratie!

balonnen background

1. Een tafel waar je al het lekkers op zet met een mooi versierde muur erachter, ik teken ervoor. Helaas heb ik nergens zoveel ruimte om dit ook te realiseren maar je kunt er natuurlijk wel altijd wat elementjes uit pikken en je daardoor laten inspireren. Zoals bij deze de ballonnen aan de muur en de kleuren!

goud en felle kleuren

2. Ik vind de combinatie van goud met felle knalkleuren altijd heel leuk en ookal is deze prachtige tafel voor een 8-jarig meisje zou ik hier ook heel blij mee zijn! Vooral de slinger met de geometrische vormen en de taart vind ik prachtig.

pinata

3. Iets wat ik nog nooit heb gehad op mijn verjaardag is: een piñata. Niet zo vreemd natuurlijk omdat het in Nederland lang niet zo bekend en populair is als in Amerika. Maar wees eens eerlijk: hier wordt je toch blij van?
En dan zou je hem natuurlijk met wat andere dingen dan snoep kunnen vullen zoals hier kleine drankflesjes of misschien een paar kleine cadeautjes, bloemen of confetti.

goud roze zwart

4. Roze en goud begint wel een dingetje te worden hè? Deze opstelling is wat volwassener en chiquer dan de vorige. Een beetje Sex and the City-achtig, ook wel heel gaaf! Glitter en glamour alom. Hier is ook een soort make-up tafel gebruikt om alles op uit te stallen, dat maakt het helemaal af.

ballonnen met stippen

5. Een super simpel en leuk idee! Koop wat basic witte ballonnen, of zilveren (ik denk dat het daarmee ook wel heel tof is) Pak wat kleurtjes verf en een kwast. En stempel op iedere ballon wat confetti. Super makkelijk en het ziet er heel leuk uit. Je kunt ook de opening rond een trechter zetten en er wat confetti ingieten, en wat geld. Een veel leukere manier om geld te geven en erg leuk als de jarige de ballon moet stukprikken!

achtergrond met grote cirkels

6. Nog zoiets waar ik altijd heel graag naar kijk: photobooths! Ten eerste houd ik heel veel van foto’s en het is een superleuke herinnering.
Deze achtergrond vind ik heel mooi en niet zo moeilijk om te maken! Pak een variatie aan mooie papieren en knip er steeds dezelfde cirkel uit. Daarna plak of steek je ze met naaldjes dakpansgewijs aan de muur. Wel wat werk maar het resultaat is dan ook heel tof!

ijsjes slinger

Bronnen 1,2,3,4,5,6,7

7. We eindigen met weer zo’n snel en makkelijk idee! Koop een paar van deze mooie partybollen (of kom morgen nog eens op mijn blog kijken *hint*) en wat papier, vouw de cones uit het papier en plak deze aan de bollen vast: tadaa! Easy peasy lemon squeezy! Dit kan trouwens ook heel goed werken als je de partybollen vervangt met ballonnen en dan steek je de kant met het knoopje in de cone.

Hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren om wat extra’s te doen of iets leuks zelf te maken bij je volgende verjaardag of feestje! Of je anders in ieder geval heel veel zin te geven in een feestje!

Heb jij nog leuke decoratie of food tips voor bij een feestje? Deel ze in de comments want je kunt nooit inspiratie te veel hebben!

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *