I’m back! Picture Perfect #19-25

image

Ja hoor, daar ben ik weer! Het heeft langer geduurd dan ik had gehoopt en gewild maar ik moest me even flink op mijn studie gooien om mijn examenperiode door te komen. Ik keek er alweer enorm naar uit om weer aan de slag te gaan voor Makenice! Eerst maar even bijpraten!


image
Ik maakte deze kerst een adventkalender voor mijn vriend en hij voor mij, weet je nog? Een van de opdrachten was samen koekjes bakken. Super leuk en gezellig maar helaas viel er een groot deel van het rekje in de oven af. Potver-de-potver gelukkig waren ze wel erg lekker. Ik had deze gemaakt met uitstekers van de Action, die zijn zó leuk!

image
Een tweede date was samen naar de Zoo, lekker vroeg op en een uurtje in de dierentuin rondbanjeren als er nog geen bezoekers zijn (als je een abonnement hebt mag je een uur voor openingstijd binnen) daar hebben we deze lieve rode pandaatjes gespot. Het is wel een slechte foto, maar ze zijn zo schattig!
image
En toen was het al snel kerst, kerstavond hebben we gezellig bij mijn schoonouders gevierd en de kerstdagen bij mijn ouders. Het was zó leuk en gezellig, ik ben echt dol op kerst. Ook ben ik weer heel erg verwent met lieve cadeautjes en lekker eten. It was GOOD!

image
Even samen met mijn zus op de foto bij de kerstboom natuurlijk. Ik hou van cheesy en cliché dingen, vooral rond de feestdagen. 🙂

image
We bakten peperkoeken ventjes en die moesten natuurlijk versierd worden. We maakten een aantal traditionele, en wat minder traditionele. Hier wil je je tanden toch inzetten, Rrrrr! 😉

image
En dit is het beeld wat ik 90% van mijn afwezige tijd heb gezien. Mijn studieboeken. Het was veel, het was moeilijk en duurde weer veelste lang. Aanstaande donderdag krijg ik mijn uitslagen dus dan ga ik eindelijk weten of all the hard work paid off. Spannend!

image
Dan nog even een mededeling op gezondheidsgebied. We krijgen in onze opleiding ieder jaar een screening op TBC. Helaas was dit mijn reactie: enorm dus. Dat betekende dat ik al snel longfoto’s moest laten nemen, een bloedtest laten nemen en ziekenhuisbezoekjes. Inmiddels is het zeker dat ik in contact ben geweest met iemand met open tuberculose. Zelf ben ik dus gelukkig niet ziek en besmettelijk. Wel ga ik een preventieve antibioticakuur tegemoet maar daar ga ik morgen wat meer informatie over krijgen. Een heel gedoe maar het komt goed!

image
Tegen het einde van de examens moet ik mezelf weer naar mijn boeken toe slepen. Om de motivatie maar een beetje te stimuleren hadden we lekkere donuts gekocht om onszelf te trakteren en wat nieuwe moed te verzamelen.

image
Ook kregen we eindelijk onze spaarkaart vol maar vooral omdat we de laatste tijd vaak extra zegels kregen in de winkel, soms wel 6 extra. YES! Ik heb Thomas de glazen laten uitkiezen en hij kwam thuis met de enorme fragiele rode wijn glazen. Ben nu al doodsbenauwd om die af te wassen.

image

De examens zijn eindelijk achter de rug en toen werd ik uitgenodigd voor een feestje bij een lieve vriendin. Dat kwam perfect uit. Toen kregen we het ook nog eens voor elkaar om ons hele vriendenclubje weer samen te krijgen! Een super bijzondere gelegenheid, want dat lukt ons bijna nooit. Het was heel gezellig en heel fijn om iedereen weer eens te zien en bij te praten. Liefde voor deze mensen!

Zo, dat was in vogelvlucht mijn afwezige (examen) periode. Nu weer lekker aan de gang met de blog en volgende week vlieg ik weer met frisse moed het tweede semester in. (Dit wil trouwens zeggen dat ik in de helft van mijn opleiding zit ?!?!) Cool! It’s good to be back.

Zijn jullie examens ook goed gegaan? (als jullie die hadden natuurlijk)

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *