Een week // yksi viikko

turku 7 dagen

ÉÉN week, eentje maar! Volgende week woensdag stap ik op het vliegtuig op weg naar een groot avontuur. Things are getting really close now!

Sinds half september ben ik al bezig met dit te plannen en het heeft altijd als iets in de verre toekomst geleken. Tot nu. Nu is het nog maar 7 dagen tot ik in het vliegtuig stap, afscheid moet nemen van mijn familie en vriend en naar Turku vertrek. Ik kan het eigenlijk nog niet echt goed bevatten, alsof het niet “echt” is. Maar wellicht krijg ik die realisatie pas op het vliegveld, in het vliegtuig of ter plaatse… who knows 😉

booked a trip

Ik heb gisteren mijn laatste examen gemaakt, daarna ben ik snel naar huis vertrokken zodat ik op tijd achter mijn computer kon zitten.
Er stond namelijk iets heel belangrijks te gebeuren om 11 uur.
De reis naar Lapland van de ESN (Erasmus Student Network) ging online en die zijn naar wat ik hoorde zéér snel uitverkocht. (binnen 10/15 minuten waren de 100 plaatsen gevuld)
Tijdens mijn stage heb ik van mijn gastschool zelfs een ingeroosterde week vrij zodat ik kan meegaan met deze trip! Ik kon mijn kans dus niet laten liggen en móést dus wel een plekje veroveren!

Alle informatie bij de hand, vinger op de refresh button en dan maar wachten…… 11 uur werd 11.05 en zelfs nog wat later toen er plots een “Book this trip” button verscheen!
Als een idioot klikken, meerdere schermen open en stresseren. Eerst wilde de pagina niet laden, toen crashte het inschrijvingsformulier…. *insert panic attack*
Gelukkig kwam ik er nog door (inmiddels stonden er nog 8 plaatsen beschikbaar) en kon ik met trillende handen snel de boeking afronden en mijn plek verzekeren. YES! Toen ik de afbeelding hierboven te zien kreeg kon ik eindelijk weer fatsoenlijk ademen.

Jongens, dit betekent dat ik naar LAPLAND ga!!!!
De kansen om het gedroomde en magische noorderlicht te zien zijn plots heel realistisch!!
Ik ga met een hondenslee door de sneeuw rijden!!
Ik ga een reindeer farm bezoeken!!
Ik ga naar Noorwegen, om via een route door de fjorden naar het noordelijkste puntje te gaan en daar te genieten van een sauna + duik in de zee!!
En nog véél meer ongelofelijke zaken die deze trip inhouden…. ik kan het niet geloven, ik ben zó onwijs enthousiast over deze trip!!

Mijn excuses voor het overdadig gebruik van uitroeptekens in deze tekst maar hopelijk begrijpen jullie dat ik hierin geen optie had. Ik ben excited, and I can’t hide it. 😀

Verder wordt het nu kwestie dat ik mijn koffers inpak, ondertussen hard doorwerk aan mijn eindwerk en afscheid begin te nemen.
Het afscheid van de schoonfamilie heeft al plaatsgevonden en was heel gezellig, het was met stoofvlees en frietjes en dus stiekem ook de perfecte manier om afscheid te nemen van België, haha! 🙂 Die zal ik ongetwijfeld ook wel gaan missen in Finland, lekkere Vlaamse frietjes.

De laatste afspraakjes met vriendinnen in België en Nederland zijn al gepland en voor je het weet is het tijd voor het grote afscheid van familie en vriend. Maar daar zijn we nog niet…gelukkig.

Xx
Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *