DIY – De 10 leukste Halloween ideeën

image

Vanavond is het Halloween! Oeeehhhhhhh! Zelf heb ik helaas geen tijd gehad om een leuke Halloween diy te maken maar wel de leukste van andere bloggers voor je uit te zoeken. Hopelijk kan ik het daar een beetje mee goedmaken en je alsnog inspireren om nog snel wat leuks te maken voor Halloween.

pompoen snijden

1. Pompoen snijden
Eva van Realitijd durfde het aan en deed de meest klassieke diy voor Halloween: de pompoen snijden. En hoe! Het resultaat mag er absoluut wezen, vooral de details bij de tanden vind ik geniaal.

DIY-halloween-mugs-13-van-16

2. Mok decoreren
Arne en Frauke van The Life Factory pimpte mokken en die zijn echt heel gaaf geworden! Zeker eens een kijkje nemen, want ookal zou je misschien nu geen tijd meer hebben om een Halloween mok te maken is het een leuke techniek om te onthouden. 😉 De kleurcombinatie vind ik trouwens ook echt super geslaagd!

sinaasappel

3. Sinaasappel snijden
Liliane van Your Daily Intake heeft een goed alternatief voor als je even geen pompoen voor handen hebt. Een sinaasappel! Super inventief en geeft ook een heel leuk resultaat. Het zal ook wel lekker ruiken denk ik. 🙂

theelichtjes

4. Theelichtjes
Joni van Joni Joanna heeft twee hele leuke theelicht variaties gemaakt. Een zombie (waarvan ik een: maar-natuurlijk!-waarom-ben-ik-daar-nooit-op-gekomen momentje van kreeg) en eentje met crêpepapier. Makkelijk te maken, maximaal resultaat. Daar houden we van! 😀

slinger

5. Monster slinger
Monique van Writing Monique gaat ook voor eenvoudig maar krachtig. Ik vind hem super leuk, hij is niet mega creepy maar geeft toch een leuk herfst/Halloween sfeertje. De oogjes doen het hem!

punch

6. Eyeball punch
Renate van Dat Zit Wel Snor heeft een hele leuke food diy gemaakt. Blauwe besjes in kersen stoppen = oogbal. Hoe kom je erop? 😀 geniaal gevonden en een enorm leuk en gaaf effect. Dit drankje zou ik gegarandeerd maken voor een Halloween feestje.

bezems

7. Bezems en paddenstoelen
Jolanda & Daniëlle van Foodaholic hebben ook hele leuke traktaties gemaakt. Een super cute bezem en paddenstoeltjes. Vooral de bezemsteeltjes vind ik tof, ze zien er zó leuk uit! 😀 Perfecte fingerfood voor bij een Halloween feestje.

halloween_bloedende_kaarsen

8. Bloedende kaarsen
Chantal van Appeltjessap heeft ook een simpele en snelle diy gemaakt. Een rode en een witte kaars, soms is het zo simpel als dat. Waarom zou je het niet eens proberen? Ik denk dat deze bijna niet kan mislukken. 🙂

nagellak

9. Nagellak
Tamara van Nailfinity heeft zich flink uitgeleefd met nagellak. Hier ben ik zo jaloers op hè, zulke prachtige nail-art. Ik zou hier gegarandeerd een geheel van dikke klodders en vegen van maken maar ik kijk er graag naar 😀

10. Pop-art tutorial
Manon van Todaysbeauty sluit het rijtje af met de aller tofste make-up tutorial die ik ben tegengekomen. I LOVE pop-art en het is haar met deze tutorial perfect gelukt om het na te bootsen. Als ik me zou moeten schminken zou ik absoluut voor deze gaan 🙂

Welke diy vinden jullie de leukste? Of hebben jullie nog leuke tips om dit lijstje aan te vullen?

Xx Caroline

6 thoughts on “DIY – De 10 leukste Halloween ideeën

  1. Riemke schreef:

    wat een leuke diy´s! 🙂 ik heb ooit een keer op een feestje een pompoen uitgeholt! met een sinaasappel is ook een leuk idee, en die potjes met theelichtjes zijn cute! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *