10 happy things


Hey guys! Ik zat een beetje te denken over de blog en ik denk dat ik de wekelijkse foto diaries ga vervangen door de 5 happy things van de week te delen. Wat denken jullie ervan, zullen we het eens proberen?

Laten we beginnen met 10 happy things, ik heb wel wat in te halen 😉

ontbijt
1. Back home breakfast
Op zondag 15 mei kwam ik ’s avonds terug aan in Amsterdam na mijn erasmus, hier stond het allerliefste welkomstcomité op mij te wachten (met bord!)
De volgende ochtend werd dit fantastische ontbijt gemaakt, dit was om nog Pasen te vieren en we pakte pinksteren en moederdag er meteen maar bij. Wat was érrug lekker en heel gezellig! 😀

antwerp
2. Antwerpen
2 Dagen na aankomst stond ik alweer terug in Antwerpen. Ik moest nog wat boeken uitlenen voor mijn eindwerk en daar kon ik ook wat beter uitpakken. Het was raar om terug te zijn en ik zal eerlijk zijn, mijn eerste tramritje in Antwerpen was alles behalve prettig. Ik werd weer even met mijn neus op de realiteit van citylife gedrukt. Toen ik later die week een (voor mij) nieuw grafitti straatje ontdekte wist ik wel weer waarom het ook heel tof is om in de stad te wonen. Het blijft altijd verrassen.


3. Eindwerk
Nog de laatste bronnen aanpassen, bijlagen toevoegen en toen? Toen was hij af en moest ik hem naar de printshop gaan brengen. Het was een vreemd gevoel om te beslissen dat het werk waar ik nu al een half jaar mee bezig ben “af” is.
Nu is hij dan officieel ingeleverd en de 20ste ga ik hem presenteren en verdedigen…de spannende tijden zijn dus nog niet voorbij 😉

rollerdisco
4. Rollerdisco
Nog zelfs voor ik terug kwam uit Finland kwam had ik dit event al gespot. Al snel zag mijn zus het ook en was er een rollerdiscodate gepland. We waren alleen even vergeten dat we niet meer wisten hoe je ookalweer moet rolschaatsen. Ik stond zeker een half uur doodsangsten uit en rolde van het ene tafeltje naar de andere in de hoop het snel te leren. Gelukkig waren we zeker niet de enigste stuntelaars die waren vergeten hoe ze moesten rolschaatsen en menig zitvlak raakte de grond. 😉 Gelukkig is dat ons bespaard gebleven en durfde we zelfs op een bepaald moment de ring in te gaan! Het lukte! Al rollend en swingend werd het echt een super leuke avond. De Roma was er ook de perfecte setting voor!


5. Sale think twice
Voor wie het niet weet, de Think Twice is een tweedehands kledingzaak voor vintage kleding, dus als je op zoek bent naar een oversized bomberjack, een glitterjurk of retrorok moet je naar daar. Ze hebben 3 filialen boordevol toffe items in Antwerpen en houden om de paar maanden een dikke sale. De eerste dag 30%, dan 50%, alles voor €5, €4, €3, €2 en ten slotte ALLE items voor €1. Het was 30% toen ik en mijn zus een kijkje gaan nemen bij het filiaal op de Kammenstraat en zij slaagde heel goed! Voor mij helaas minder succes. Een paar dagen later was het €4 euro en ik waagde nog een kansje bij een ander filiaal in een zijstraat van de Meir en dit keer had ik geluk! Ik heb 2 prachtige jurken in mijn maat uit het rek kunnen halen. Dus fabulously retro voor €8,- YES! Ik ben weer voorzien voor de volgende edities van Radio Modern! 😀

dates
6. Dates
Terug in Antwerpen betekent ook terug bij Thomas, helaas zijn we allebei (vooral hij) nog druk bezig met school en werk maar hij wist me toch te verrassen met een berichtje of ik niet samen met hem wilde lunchen in zijn pauze. Natuurlijk wil ik dat! We kwamen bij Lints terecht, onze favoriete bakker in het centrum van Antwerpen en ik kreeg deze mooie koffie.


7. Pakketje + naaimachine
Bij thuiskomst in Nederland wachtte er al een pakketje op mij, daar heb je in deze post alles over kunnen lezen. Ik ben meteen creatief aan de slag gegaan en lekker met de naaimachine in de weer geweest. Ben ik een weirdo als ik toe moet geven dat ik daar nu écht zin in had? Achja, je kunt je dus voorstellen dat ik een happy crafter was, eentje die tot een uur of 1 ’s nachts niet van de naaimachine was weg te slaan.

radio modern
8. Radio Modern
Tijd om een nieuwe jurk aan te trekken, tijd voor Radio Modern! Ik trommelde mijn Antwerpse vriendinnen op en het is een prima manier om te vieren dat je terug bent, toch? We zijn door het beauty boudoir gehaald (waar helaas best wel wat tijd verloren is gegaan), we hebben een dansworkshop gevolgd en lekker gedanst natuurlijk!


9. Broodjes bakken
Iets wat ik altijd al eens had willen proberen, broodjes bakken! Ik kocht een basis mixje bij de Aldi en ging aan de slag. Alleen water toevoegen, veel wachten om het te laten rijzen en afbakken…there is not thatmuch to it, maar ze waren wel reuze lekker! En die lucht van versgebakken brood, hmmmm 😀 Wie weet ga ik binnenkort nog wel experimenteren met recepten voor brood maar deze eerste test is in ieder geval al gelukt! Hebben jullie een goed brood-recept?

ikea
10. Ikea + verbouwen
Nog geen week terug thuis en ik zat alweer bij de Ikea aan de Zweedse balletjes. Ik kon de Nordics niet missen 😉 haha! We zijn aan het verbouwen geslagen in de woonkamer om wat meer ruimte te creëren. Tot zover is de missie al geslaagd maar we zijn nog niet klaar dus nog geen foto’s daarvan.

Hopelijk vinden jullie dit een leuk concept om een tijdje te proberen. 😀

Xx
Caroline

One thought on “10 happy things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *