10 happy things on Friday

bewerkt lachfoto

Tijd voor wat positiviteit en gezelligheid op vrijdag! Ik heb echt zin om even wat dingetjes op te sommen waar ik heel blij mee ben vandaag. Want dat zijn er genoeg! Kijk je mee?

1. Ik ben geslaagd voor alle examens van het eerste semester van het tweede jaar!
Had het écht niet verwacht, zo’n superfijne meevaller! Merkte dat ze nu in het tweede jaar de moeilijkheid wel echt een stuk hadden opgeschroefd. Daarbij waren het ook nog eens veel mondelinge examens. Daar ben ik altijd doodsbenauwd voor, dus ben super blij dat ik die niet over hoef te doen in augustus! Yeah! 😀

2. Dat betekend trouwens ook dat ik in de helft van mijn opleiding zit!
Wow, dat is snel! In de helft van mijn opleiding en dat zelfs zonder herexamens. Ik vind het echt heel bijzonder en heb nog steeds geen seconde spijt gehad van mijn switch naar ergotherapie. Ik denk wel dat de andere helft voorbij zal vliegen, de stage periodes worden steeds langer dus mijn tijd op school steeds korter. Ik heb er zin in!

3. Heb een heerlijk weekje vakantie achter de rug.
Het weekje vakantie na de examens waarin je wacht op de uitslagen is voor mij toch wel de meest relaxte omdat ik niks, he-le-maal NIKS moet doen. Je kunt niks meer doen voor het examen dat geweest is en niks voor het semester wat eraan komt. Lekker ontspannen en leuke dingen doen zonder enig schuldgevoel. Zalig! 🙂

pateekes_pass2015-LRWB

4. Morgen begint Pateekesweek!
Jaaaa, I love dit initiatief van de KDG hogeschool in Antwerpen. De pateekesweek is van zaterdag 31 januari tot woensdag 11 februari. In die tijd kun je bij heel veel bakkers in Antwerpen terecht om bonnen te kopen en in te leveren. Je koopt voor 10 euro een kaart met 10 bonnetjes. Met een bonnetje kun je bij de deelnemende bakkers een lekker pateeke halen. (een pateeke is een gebakje ;)). Meer info op deze site.

5. Heb de medicijntjes voor de tbc binnen.
Vorige week ben ik bij de GGD geweest en heb ik mijn medicijnen opgehaald voor de kuur om de “slapende” tbc in mijn lichaam onschadelijk te maken. Het is een kuur van 4 maanden. Dat valt weer mooi mee omdat ik dacht dat het er 6 zouden zijn.

6. Vanavond gaan we naar het Ballet van Vlaanderen!
Cultuurcheques for the win! Vanavond gaan we naar het Ballet van Vlaanderen in de Stadsschouwburg. Het is de voorstelling: Don Quichot! Heb er al heel veel goede dingen over gehoord dus heb er onwijs veel zin in. Lekker op date met Thomas! 😀

7. Sale bij The Body Shop
De laatste dagen sale zijn aangebroken hier in Antwerpen! Ik heb geen tijd/zin gehad om te gaan winkelen in die drukte behalve om even wat cadeautjes te gaan kopen. En toen kon ik de super goede sale in de Body Shop niet weerstaan. Ik heb een cadeaubox gekocht voor de helft van de prijs in de geur olijf. En douchen is nu zo’n cadeautje, haha! Een lekkere grote pot scrub en bodylotion. Echt fijn om jezelf eens lekker mee te verwennen.

1 dichtbij

8. Ik ga dit weekend lekker linzensoep maken!
Ik heb al een hele tijd zin om weer een lekkere pot linzensoep te maken. Dit recept heb ik een tijd geleden ook op de blog gezet. Je vindt hem hier. Het ziet er misschien niet onwijs smakelijk uit maar dat is het wel (believe me!).

9. Makenice.nl, super leuk om me mee bezig te houden.
Ben dan wel niet zo goed in het structureel plaatsen van posts maar daar maak ik me niet zo druk om. Het gaat erom dat ik er veel plezier aan heb om stukjes te schrijven. (en comments te lezen, dat is super leuk) En dat heb ik zeker, dus ik ga er lekker mee door! 😀

10. Ik ben een poging aan het doen om te minimizen.
Bij een vriendin had ik gezien dat die zo fantastisch had opgeruimd. Een écht goede minimizer. Ik daarentegen ben een échte verzamelaar en ik kan soms veel te moeilijk afscheid nemen van spullen. Maar ik vond het zo inspirerend dat ik het tijd vond om zelf ook maar eens aan de slag te gaan en ruimte te maken. Tot nu toe is het al een beetje gelukt, niet zo spectaculair maar voor mijn doen toch al best goed. 😉

Waar ben jij erg blij om vandaag?
Have a happy weekend!

Xx
Caroline

4 thoughts on “10 happy things on Friday

  1. Beste Caroline,

    Wat super leuk om zo’n positieve en optimistische blogpost te lezen. Word je als lezer ook blij van :). Heel veel plezier bij de dansvoorstelling en succes voor het volgende semester!

    Groetjes,
    Denise (Creatieve Neighbours)

  2. Audrey schreef:

    Gefeliciteerd met het behalen van je tentamens! 🙂 Die Pateekesweek klinkt inderdaad heel erg leuk! Ik moest eerst denken aan ‘paté’, maar 10 gebakjes zijn veel leuker dan 10 stukjes paté, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *