1# Challenge – EA Sports Active 30 dagen uitdaging

20140801-223130-81090649.jpg

Iedere maand wil ik mezelf uitdagen om iets te doen wat ik daarvoor nog niet heb gedaan. Hopelijk voor jullie leuk om te lezen (en mee te doen als je zin hebt) en ik heb zo ook een stok achter de deur.

Voor de eerste challenge zou ik meteen gezond willen beginnen met een sportieve challenge. Ik ben niet zo sportief en ik ben benieuwd of mijn Wii daar verandering in kan brengen. Een tijdje terug heb ik verschillende sportgames gekocht en allemaal eens uitgeprobeerd. Maar nu ga ik eens doorzetten en een heel programma te doorlopen.

Ik ga beginnen met: EA Sports Active voor de Wii, de personal trainer variant. Bij deze game zit een rekband en een beenband waar je de nunchuck in kan steken.
Het programma werkt met een kalender waarbij als je voor de 30 dagen challenge kiest direct wordt aangegeven welke dagen je gaat sporten. Bij mij staat hij ingesteld op 2 dagen sporten, 1 dag rust. Dat gaat zo door tot het eind van de maand. Klinkt haalbaar toch?
In totaal sport je dus 20x in 30 dagen. Wat voor mij al een prestatie op zich zou zijn!

Promofilmpje van de game:

Het ziet er allemaal veelbelovend uit…maar werkt het ook?

Dit is wat ik allemaal ga testen aankomende maand:

  • Hoe vind ik het programma werken? (uiterlijk, geluid, oefeningen)
  • Voel ik er wat van? (intensiteit en spierpijn)
  • Wat zie ik ervan? (veranderingen aan lichaam)
  • Kost het veel moeite? (tijd, alles klaarzetten, opruimen)
  • Wat zegt de weegschaal? (is het mogelijk hierdoor af te vallen)

Ik weet dat een maand wat kort tijd is om al echte grote veranderingen te krijgen. Maar toch ben ik erg benieuwd of ik er wat van ga merken.

I’ll keep you posted!

Xx Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *